• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Floorlife The Rocks Collection Vinyl vloeren

Het populaire betonlook is niet meer weg te denken uit onze vinyl-collectie. De moderne en strakke uitstraling van deze vloer komt prachtig tot zijn recht in ieder interieur en is daarnaast gemakkelijk te combineren.
Casa Vloeren

Floorlife The Rocks Collection Vinyl vloeren

Het populaire betonlook is niet meer weg te denken uit onze vinyl-collectie. De moderne en strakke uitstraling van deze vloer komt prachtig tot zijn recht in ieder interieur en is daarnaast gemakkelijk te combineren. De tegels zijn waterbestendig en zeer gemakkelijk in onderhoud. Met de sterke toplaag van 0.55mm heeft u jarenlang plezier van dit tijdloze dessin.

Karakteristieke vinyl vloeren zijn niet meer weg te denken uit onze woningen. Floorlife heeft al meer dan vijf jaar een collectie toegankelijke en betaalbare vinyl vloeren. Ervaar zelf de warme en sfeervolle uitstraling van onze unieke vinyl vloeren die verkrijgbaar zijn in zowel een plak als click variant. Heeft je huis vloerverwarming? Floorlife vinyl biedt uitkomst. Neem ook eens een kijkje in onze bijzondere collectie vtwonen vloeren.