• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Montinique Planken Vinyl Vloeren

Een van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Vinyl-vloeren is de behoefte aan Vinyl met brede planken. Dit heeft onder meer te maken met de trend om oude houten delen te recyclen. Ook zijn veel mensen op zoek naar de wat meer industriële uitstralin
Casa Vloeren

Montinique Planken Vinyl Vloeren

Vinyl-houtlook of betonlook, visgraat of planken… een hoogwaardige Vinyl-vloer is een investering die de klassieke of juist moderne uitstraling van uw woning tientallen jaren zal versterken. Met een Vinyl-vloer creëert u een realistische simulatie van een houten of betonnen vloer, nagenoeg niet van echt te onderscheiden. Natuurlijk, het is niet écht hout of beton. Daar staat tegenover dat Vinyl veel voordelen biedt.

Een van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Vinyl-vloeren is de behoefte aan Vinyl met brede planken. Dit heeft onder meer te maken met de trend om oude houten delen te recyclen. Ook zijn veel mensen op zoek naar de wat meer industriële uitstraling, die doet denken aan een ‘loft’ of een voormalige werkplaats. In overleg met onze producenten kunnen wij inmiddels een zogenaamde XL-plank bieden: Vinyl vloerdelen met een breedte van maar liefst 30 centimeter!