• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Belakos Vinyl Vloeren

De Vinyl Vloeren van Belakos zijn waterbestendig, vuilafstotend, slijtvast, zeer duurzaam en voldoen aan de strenge milieu, - en gezondheidsnormen van de Europese Unie. Alle producten hebben het A+ label en E1-norm voor VOC-uitstoot.

Attico

De planken van de Belakos Attico vloeren collectie hebben een uniek houtdessin met een superscherpe print. Dit zorgt ervoor dat vloer de uitstraling en stijl heeft van een echt natuurproduct.

Toon meer

Castello XL

De warme, sfeervolle houttinten geven de vloer een mooie uitstraling. De Castello XL serie is verkrijgbaar in 6 kleuren.

Toon meer

Palazzo Lijmstrook

De Belakos Palazzo Vinyl vloer heeft alle eigenschappen van een high-end dure Vinyl vloer, de Palazzo is voorzien van een register embossing dit zorgt voor een natuurgetrouwe structuur en feeling.

Toon meer

Palazzo Click

De Belakos Palazzo Click Vinyl Vloeren hebben alle eigenschappen van een high-end dure Vinyl vloer, de Palazzo is voorzien van een register embossing dit zorgt voor een natuurgetrouwe structuur en feeling.

Toon meer

Palazzo Visgraat Lijmstrook

De Belakos Palazzo Visgraat Vinyl vloer heeft alle eigenschappen van een high-end dure Vinyl vloer, de Palazzo is voorzien van een register embossing dit zorgt voor een natuurgetrouwe structuur en feeling.

Toon meer

Rustico

De Belakos Rustico Vinyl vloer is niet alleen waterbestendig, vuilafstotend en slijtvast, maar ook zeer duurzaam. De unieke houtdessins zijn in superscherpe prints op de planken aangebracht en geven de vloer een echte houtlook uitstraling.

Toon meer

The Rigid

Met The Rigid tovert u snel elke ruimte om tot een ware beleving. Door het unieke Uniclick systeem is lijm niet meer nodig. Door de duurzame en waterbestendige eigenschappen van deze veelzijdige vloeren zijn ze geschikt voor alle leefruimtes.

Toon meer

Touchstone

Hoe stoer wil je het hebben? Jij kunt kiezen. De Touchstone serie is verkrijgbaar in 4 mooie steenmotieven.

Toon meer
Casa Vloeren

Belakos Vinyl Vloeren

De unieke houtdessins op de planken, in superscherpe prints, geven de vloer de ‘look & feel’ van een echt natuurproduct. De uitstraling is warm. Het onderhoud is eenvoudig. Naast gezelligheid en gemak draagt een Vinyl-vloer ook op een ander vlak bij aan het woongenot: de planken zijn geluidsabsorberend. Op kousenvoeten door het huis is niet nodig. Schoenen met hakken kun je zonder problemen aanhouden. Het geluid dat je hoort is zacht en prettig.