• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

mFLOR Vinyl Vloeren

Dryback 20-03

De mFLOR 20-03 collecties zijn ideaal voor een onbezorgde vloer voor ieder huishouden. Sterk genoeg, dus leef je uit!

Toon meer

Dryback 25-05

De mFLOR 25-05 collecties zijn ideaal voor een onbezorgde vloer voor ieder huishouden. Sterk genoeg, dus leef je uit!

Toon meer

Parva 25-05

De Parva collecties bieden creatieve vrijheid.

Toon meer

Natural Touch 25-05

Onze mFLOR Authentic collecties zijn met recht de meest authentieke designvloeren. Voel het verschil!

Toon meer

Loose Lay 50-07

De mFLOR 50-07 collecties zijn ideaal voor een onbezorgde vloer voor ieder huishouden. Sterk genoeg, dus leef je uit!

Toon meer
Casa Vloeren

mFLOR Vinyl Vloeren

De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee dé sfeerbepaler voor elke ruimte. Het deel dat je het minst snel ‘even’ vervangt. Kies je voor een vloer, kies dan bewust.

De keuze voor mFLOR is een keuze voor comfort. Deze vloeren zijn sterk, stil, warm en licht in onderhoud met een natuurlijke uitstraling. Duurzaam en veilig voor een verantwoorde toekomst. Met mFLOR creëer je een plek die je beleeft met al je zintuigen.

Bij mFLOR maken we bewuste keuzes. Keuzes voor duurzaamheid, veiligheid, design en topkwaliteit. Hierbij staat jouw belang en dat van een duurzame wereld voorop. Wij combineren natuurechte dessins met de allerhoogste kwaliteit materialen. Alle comfortabele voordelen van Vinyl vloeren met een uitstraling die niet van echt natuursteen of hout te onderscheiden is. Al deze keuzes leiden tot een complete collectie duurzame, betrouwbare en veilige designvloeren. De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee dé sfeerbepaler voor elke ruimte. Het deel dat je het minst snel ‘even’ vervangt. Kies je voor een vloer, kies dan bewust. Een keuze voor comfort, stijl, duurzaamheid en veiligheid. Daardoor kan je genieten van een sfeervol en praktisch interieur. Duurzaam en veilig voor een verantwoorde toekomst. Met mFLOR creëer je een plek die je beleeft met al je zintuigen.