• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

COREtec Naturals Tile + Vinyl

De Naturals Tile + Vinyl vloeren van COREtec zijn een klasse apart. Deze vloeren hebben een zeer stil loopgeluid, wat in iedere omgeving natuurlijk ideaal is. Zoals u gewend bent van een COREtec vloer, zijn deze makkelijk te plaatsen.
Casa Vloeren

COREtec Naturals Tile + Vinyl

De Naturals Tile+ Vinyl vloeren van COREtec zijn een klasse apart. Deze vloeren hebben een zeer stil loopgeluid, wat in iedere omgeving natuurlijk ideaal is. Zoals u gewend bent van een COREtec vloer, zijn deze makkelijk te plaatsen. Deze vloeren kunnen ook bijna overal geplaatst worden doordat ze geen last hebben van schommelingen in de luchtvochtigheid of temperatuur. Daarnaast zijn deze Naturals Tile + vloeren 100% waterproof! Door de onderlaag van kurk heeft u waarschijnlijk ook geen ondervloer nodig. In één keer klaar dus!

Naturals Tile +: een van de vele Vinyl vloeren van COREtec

COREtec ontwikkelt de meest duurzame vloeren. Elke soort heeft zo zijn eigen voordelen, zo ook de Naturals Tile + collectie. Wat alle collecties gemeen hebben, is dat ze extreem stabiel zijn en geschikt zijn voor vrijwel iedere ondergrond. Heeft u huisdieren? Dan is deze vloer ook ideaal. Ze hebben namelijk een hoge krasweerstand, dus nageltjes maken geen kans.