• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Douwes Dekker® Opgewekt

Is jouw opgeruimde karakter terug te zien in je interieur? Jouw opgewekte uitstraling vraagt om een lichte basis met een fris wit of gebleekt eiken decor! Ook de warme eiken tinten in deze collectie hebben een levendige uitstraling.
Casa Vloeren

Douwes Dekker® Opgewekt

Ben jij het stralende zonnetje in huis? Meteen opgewekt als je je ogen opent in de ochtend? Dan wil je ook een fris en sprankelend interieur met een lichte basis en dus zit je goed bij deze collectie! Ook de warme eiken tinten hebben een heldere uitstraling en maken deze collectie geschikt voor ieder interieur! De planken zijn voorzien van vellinggroeven langs de lange zijdes, waardoor je ruimte optisch langer lijkt. De embossed in register structuur geeft de vloer een natuurlijke uitstraling. Een aanwinst voor je woning!

Heb je verbouwplannen? Of ga je misschien verhuizen? Een nieuwe vloer vormt de basis van je interieur, is bepalend voor de sfeer en moet jarenlang mee kunnen. Dus welk karakter past bij jou? Welke eisen stel je aan je vloer, geeft je woning meerwaarde en is makkelijk te onderhouden? Douwes Dekker® heeft de laminaat- of Vinyl vloer die het beste bij jouw karakter past! 

Douwes Dekker® laminaatvloeren zijn sterke en robuuste vloeren die geschikt zijn voor bijna iedere ruimte. Het merk laat het ware karakter van het huis beter naar voren komen. In alle Douwes Dekker laminaatvloeren vind je deze typerende designfilosofie terug.

Bij Casa Vloeren hebben we de complete collectie laminaat en Vinyl-vloeren van Douwes Dekker® in huis. Je kunt heel simpel een aanvraag indienen voor je favoriete laminaat door ons offerte aanvraagformulier in te vullen.