• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Floorlife Paddington Collection Vinyl vloeren

De warme en rijke uitstraling van hout vind je prachtig terug in onze rustige en natuurgetrouwe vinyl-vloer Paddington Collection (EIR). Deze vloer is verkrijgbaar in zes kleuren, variërend van beige tot donkergrijs.
Casa Vloeren

Floorlife Paddington Collection Vinyl vloeren

De warme en rijke uitstraling van hout vind je prachtig terug in onze rustige en natuurgetrouwe vinyl-vloer Paddington Collection (EIR). Deze vloer is verkrijgbaar in zes kleuren, variërend van beige tot donkergrijs, en sluiten daarnaast naadloos aan op meerdere decors in onze collectie traprenovatie. De stroken zijn afgewerkt met een extra matte toplaag van 0.55mm.

Karakteristieke vinyl vloeren zijn niet meer weg te denken uit onze woningen. Floorlife heeft al meer dan vijf jaar een collectie toegankelijke en betaalbare vinyl vloeren. Ervaar zelf de warme en sfeervolle uitstraling van onze unieke vinyl vloeren die verkrijgbaar zijn in zowel een plak als click variant. Heeft je huis vloerverwarming? Floorlife vinyl biedt uitkomst. Neem ook eens een kijkje in onze bijzondere collectie vtwonen vloeren.