• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Helcofloors

Helcofloors® heeft een expertise op het gebied van probleemvrije meerlaagsparket opgebouwd. Wij produceren onze eigen parket en leveren die door aan importeurs, verdelers en ook aan andere producenten.

Vintage 190

Deze selectie past perfect in beiden moderne strakke interieurs als in meer klassieke interieurs.

Toon meer

Vintage 220

Mooie, geselecteerde robuuste toplagen van Franse eik. Licht geborsteld met schaafplekken en diepliggende zwart gevulde scheuren en knoesten met een zacht aanvoelende toplaag. Nagenoeg geen open gebreken en behoeft niet nageolied te worden.

Toon meer

Visgraat Vintage 150

Visgraat Vintage geoliede vloeren, alle bovenstaande city kleuren in Visgraat uitvoering.

Toon meer
Casa Vloeren

Helcofloors

 

Helcofloors® heeft een expertise op het gebied van probleemvrije meerlaagsparket opgebouwd. Wij produceren onze eigen parket en leveren die door aan importeurs, verdelers en ook aan andere producenten. Dit soms onder hun eigen label en/of merknaam. Maar sinds een paar jaar zijn we gestart met onze eigen distributie binnen Europa: Frankrijk, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk alsook bepaalde Oostblok landen en ook België. Dit vormt een opportuniteit voor Belgische verdelers die iets nieuws en fris willen gaan aanbieden met mooie selecties die moeilijk te vinden zijn en die kwalitatief hoogstaand zijn.

Wij bieden nu naast onze traditionele strookparket ook visgraatparket aan alsook een mooie eigentijdse collectie LVT vloeren. Alles leverbaar uit stock in diverse afmetingen en afwerkingen met de nadruk op schoonheid en onderhoudsvriendelijkheid. In de 3 productgroepen zetten wij de traditie van leverancier van topkwaliteiten verder, met de nadruk op een vlotte plaatsing. Geen compromissen en toch zeer interessante voorwaarden.