• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Belakos

Casa Vloeren

Belakos

Belakos

Belakos is een nieuw merk vloeren dat wordt verkocht bij Casa Vloeren. Belakos verkoopt PVC vloeren en is een echt familiebedrijf.

Belakos PVC voordelen

  • Voor zowel woningen als bedrijven
  • Familie bedrijf
  • Gaat al een lange tijd mee, veel ervaring
  • Persoonlijke aandacht

Belakos en Casa Vloeren hebben veel gemeen, bij Casa Vloeren vinden we het ook erg belangrijk dat elke klant persoonlijke aandacht krijgt. Dit zodat jij naar huis gaat met de perfecte vloer.

Belakos heeft al ruim 60 jaar ervaring met het produceren van vloeren, hierdoor hebben ze enorm veel ervaring en kunnen ze hun product elke keer weer verbeteren. Daarnaast zijn ze ook een echt familiebedrijf en hebben hierdoor veel vertrouwen opgebouwd met hun klanten.

Belakos visgraat

De visgraatvloer is in de laatste jaren enorm populair geworden. Daarom wordt deze ook verkocht bij Belakos. Visgraatvloeren zijn er in verschillende vormen en maten. Het is goed om van te voren na te denken of je dikke of dunne planken wilt. Dikke planken zorgen voor een rustige sfeer in huis, dunne planken zorgen voor een meer speelsere sfeer in huis. Bij Belakos hebben ze beide planken in het assortiment en is er dus genoeg keus voor iedereen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig met het uitzoeken van een nieuwe vloer? Of wil je de vloeren in het echt komen bewonderen? Kom dan vooral langs in onze showroom in Lommel. Daar staan onze medewerkers voor je klaar. Zij kunnen al je vragen beantwoorden of kunnen jou geweldig advies geven. Zij gaan ervoor zorgen dat je met de perfecte vloer naar huis gaat.