• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gelasta Nova XL Vinyl vloeren

Een betonlook is razend populair alleen verwerkt in een Vinyl tegel biedt het vele praktische en duurzame voordelen. Met de Gelasta Nova XL Vinyl vloeren collectie brengen wij vier Vinyl tegeldecoren in drie verschillende grote  formaten op de markt.
Casa Vloeren

Gelasta Nova XL Vinyl vloeren

Een betonlook is razend populair alleen verwerkt in een Vinyl tegel biedt het vele praktische en duurzame voordelen. Met de Nova collectie brengen wij vier Vinyl tegeldecoren in drie verschillende grote  formaten op de markt. Zo kun je ook in kleinere ruimtes hetzelfde tegeldecor perfect doorleggen zonder veel snijverlies. Daarnaast is de Nova 100% waterproof en dus ideaal voor de knoeiers onder ons, uitstekend te combineren met vloerverwarming en bovendien geluiddempend. Kortom: de trendy uitstraling van beton, het gemak van Vinyl.

De uitgebalanceerde stone embossed look van de Nova is geïnspireerd op wensen van de Nederlandse consument. De prachtige intermengeling van de tegels en de kleuren die tot in perfectie door ons eigen team zijn ontwikkeld, zorgen ervoor dat de Nova niet van echt beton te onderscheiden is. De Nova is breed toepasbaar en door zijn veelzijdigheid met vele interieurstijlen te combineren, van industrieel tot knus en sfeervol, van minimalistisch tot rustig en natuurlijk.

Deze tegel is beschikbaar in drie formaten.