• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Floorlife Laminaat

Ga voor kwaliteit met Floorlife Laminaat

Queens

De Queens collectie onderscheidt zich door zijn vernieuwde kleuren en dessins. Deze collectie is voorzien van een all-over structuur, een extra matte toplaag en een vierzijdige V-groef. Verkrijgbaar in zes eigentijdse, moderne decors.

Toon meer

Perry

Floorlife Perry Laminaat is de perfecte vloeroplossing voor iedereen die op zoek is naar een mooie, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer.

Toon meer

Manhattan

De Manhattan is verkrijgbaar in zes eiken kleuren, die voorzien zijn van een matte uitstraling en een vierzijdige v-groef. Een unieke vloer, omdat de structuur de houtnerf van het decor volgt.

Toon meer

Inwood

De Inwood lijkt qua uiterlijk veel op een robuuste houten vloer. Deze laminaat vloer kenmerkt zich door zijn extra brede planken, dat zorgt voor een extra ruimtelijk effect. Dankzij de twaalf veelzijdige kleuren, is er altijd een passende kleur te vinden

Toon meer

Madison Square Aqua

De Madison Square heeft een waterbestendig karakter, waardoor deze in tegenstelling tot de traditionele laminaatvloer gebruikt kan worden in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. De Madison Square heeft veel van een natuursteen tegelvloer.

Toon meer

Harlem

Met de lange planken van 185cm creëer je een ruimtelijk in jouw interieur met de Harlem. De prachtige nerf tekening op de planken is niet alleen mooi zichtbaar, maar ook zeer goed voelbaar als je bijvoorbeeld met jouw nagels over de vloer gaat.

Toon meer

Kingston

Floorlife Kingston Laminaat is een hoogwaardige vloeroplossing die perfect is voor elk type woning. Met een uniek design en een natuurlijke uitstraling is de Kingston Laminaatvloer een aanwinst voor elk interieur.

Toon meer

Livingston

Floorlife Livingston Laminaat is duurzaam, vochtbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Met authentieke ontwerpen zijn deze vloeren perfect voor elk interieur.

Toon meer

Patterson

Floorlife Patterson Laminaat heeft de uitstraling van echt hout. Het is duurzaam, vochtbestendig en krasbestendig, en voegt warmte en stijl toe aan elk interieur.

Toon meer

Cross Kingston

De Cross Kingston is een prachtige visgraat vloer, die zich kenmerkt door een rustig houtdecor. Deze visgraat vloer is verkrijgbaar in vier kleuren: drie lichte tinten en een gerookte uitvoering.

Toon meer

Bayside

De trend van het moment: laminaat in het moderne en strakke visgraatmotief. De authentieke en realistische look maken de vloer een genot om naar te kijken in iedere ruimte.

Toon meer
Casa Vloeren

Floorlife Laminaat

Jouw wensen staan bij Floorlife centraal. Daarom zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuw laminaat die aansluit bij jouw woonstijl en de laatste trends. We vinden het belangrijk dat ons laminaat karakter en authenticiteit uitstraalt. Zo zijn de vloeren voorzien van nerven en noesten die je niet alleen ziet, maar ook voelt.