• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Therdex vinyl

Therdex Vinyl Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden.

Basic Serie

Luxe en duurzaam; dat karakteriseert de Basic serie. De perfecte basis voor elk interieur door het rustige dessin van deze rustiek eikenhouten vloer. Verkrijgbaar in planken van 2 mm dikte.

Toon meer

Regular Serie

Deze rustieke eikenhouten vloeren zijn qua kleur en design perfect in balans en daarmee de basis voor ieder interieur.

Toon meer

Tapis Serie

De Tapis serie bestaat uit een uiteenlopend kleurenpalet van sprekende dessins met een karakteristieke structuur. Verkrijgbaar in visgraatmotief en lange planken.

Toon meer

Premium Serie

Combineer oneindige mogelijkheden met de Premium serie. Het formaat van de visgraat planken biedt een scala aan mogelijkheden; de breedte past vier keer in de lengte, dat zorgt ervoor dat de vloer in verscheidene structuren verlegd kan worden.

Toon meer

Chevron Serie

Creëer, combineer en innoveer. De Chevron serie bestaat uit rustige natuurlijke tinten in drie verschillende uitvoeringen. Een eigentijdse visgraat, een moderne Hongaarse punt of klassieke lange planken. Alle drie dezelfde kleur en structuur.

Toon meer

Rustique Serie

De naam vertelt het hele verhaal. De Therdex Rustique Series creëert een rustige en natuurlijke basis in elk interieur.

Toon meer

Original Serie

Identiek qua kleur en structuur, maar verschillend van formaat. De serie is aangevuld met sprekende kwaliteiten met een robuuste uitstraling, welke niet afdoen van de echtheid.

Toon meer

Authentic Serie

De natuurgetrouwe Authentic serie straalt landelijkheid uit. Het robuuste dessin bevat een geleefde uitstraling door de duidelijk aanwezige noesten. Een optimale beleving van natuurgetrouwheid.

Toon meer

Design Serie

Met recht mag de Design Serie wel de meest bijzondere collectie van Therdex genoemd worden. Bijzondere vormen en structuren geven elke ruimte een zeer bijzonder karakter.

Toon meer

XstraLong Serie

Stijl en klasse in overtreffende trap. De XtraLong serie is een extra lange plank met een afmeting van 183 bij 23 cm. Het design van deze serie zorgt ervoor dat de vloer een rustige basis blijft in het interieur.

Toon meer

LooseLay Serie

Therdex introduceert de nieuwe Loose Lay. Zoals de naam al zegt (los leg) hoeft deze vloer niet verlijmd te worden. Ideaal voor het verleggen van grote oppervlaktes in een relatief kleine tijd.

Toon meer

Stone Serie

Een prachtige betonlook tegel, net echt. Het grote formaat geeft een prachtig optisch effect. Beschikbaar in 6 series.

Toon meer

Regular Serie Rigid Click

Deze rustieke eikenhouten vloer is qua kleur en design perfect in balans en daarmee de basis voor ieder interieur met een Rigid Click systeem.

Toon meer

Tapis Serie Rigid Click

De Tapis serie bestaat uit een uiteenlopend kleurenpalet van sprekende dessins met een karakteristieke structuur. Door voor een Rigid Click vloer te kiezen, wordt het gebruik van lijm overbodig.

Toon meer

Premium Serie Rigid Click

Combineer oneindige mogelijkheden met de Premium serie. Diverse kleurschakeringen en de voelbare structuur geven de vloer een eigentijdse uitstraling met een moderne twist.

Toon meer

Chevron Serie Rigid Click

Creëer, combineer en innoveer. De Chevron serie bestaat uit rustige natuurlijke tinten in verschillende uitvoeringen. Door voor een Rigid Click vloer te kiezen, wordt het gebruik van lijm overbodig. Deze Rigid Click vloeren zijn zeer gemakkelijk te leggen

Toon meer

Rustique Serie Rigid Click

Duidelijk zichtbaar dat de originele is ontwikkeld vanuit de parketwereld. Natuurlijke uitstraling in ontwerpen, met Rigid Click systeem.

Toon meer

Original Serie Rigid Click

De uiteenlopende Original1 serie bestaat uit verscheidene structuren en formaten, bestaande uit visgraatmotief en lange planken. Identiek qua kleur en structuur, maar verschillend van formaat.

Toon meer

Stone Serie Rigid Click

Een prachtige betonlook tegel, net echt. Het grote formaat geeft een prachtig optisch effect. Beschikbaar in 7 kleuren met een Rigid Click systeem.

Toon meer
Casa Vloeren

Therdex vinyl

Therdex Vinyl Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Enkele voorbeelden van veelgebruikte toepassingen: Woonkamer, douche / badkamer*, retail, keuken, kantoor, gezondheidszorg, slaapkamer, onderwijs, showrooms, etc. Mocht u vragen of twijfel hebben over de toepasbaarheid in een bepaalde ruimte, neem dan contact op met de Therdex servicedienst. Bij gebruik in natte ruimtes gelden er afwijkende lijmvoorschriften.

Vinyl vloeren

Therdex is een merk van Cibo wat Vinyl vloeren aanbiedt. Het belangrijkste voor Therdex is dat ze milieuvriendelijk zijn. Over het algemeen is Vinyl altijd milieuvriendelijk. Therdex onderscheidt zich door de echtheid die ze in de producten krijgen. De houtnerven zitten echt in het Vinyl.

Een aantal voordelen van Therdex zijn:

 • Onderhoudsarm, u kunt met een vochtige doek alle vlekken weg krijgen
 • Lange levensduur, plus u krijgt garantie
 • Toepasbaar in vochtige ruimtes, Vinyl is vochtbestendig
 • Dit is erg handig als u de vloer in een badkamer of keuken wilt leggen
 • Bio weekmakers Zeer natuurgetrouwe hout benadering
 • Het lijkt net echt.

Daarnaast is het ook mogelijk om vloerverwarming te combineren met een Therdex vloer. Dit zorgt ervoor dat u nooit koude voeten hoeft te hebben in uw eigen huis.

Breed toepasbaar

Therdex Vinyl Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Enkele voorbeelden van veelgebruikte toepassingen:

 • Woonkamer, douche / badkamer*
 • Retail
 • Keuken
 • Kantoor
 • Gezondheidszorg
 • Slaapkamer
 • Onderwijs
 • Showrooms

Mocht u vragen of twijfel hebben over de toepasbaarheid in een bepaalde ruimte, neem dan contact op met de Therdex servicedienst. Bij gebruik in natte ruimtes gelden er afwijkende lijmvoorschriften.

Onderhoudsarm

Gemak dient de mens. Niemand die dat ontkennen zal. De Therdex Vinyl vloeren zijn standaard voorzien van een harde, matte PU-laag. Schuren, lakken of oliën is verleden tijd. Stofzuigen en/of dweilen is voldoende. Makkelijker kan het toch niet!

Demping loopgeluiden

Dempen van loopgeluid staat synoniem aan wooncomfort. Hout en laminaat “klost” als je erover loopt. Een Therdex Vinyl vloer dempt het loopgeluid. Bij toepassing in een appartement is dit zelfs een vereiste. Een Therdex Vinyl vloer dempt loopgeluid met ca. 5 dB(A).

15 jaar garantie

Hoe bewijs je dat een Therdex Vinyl vloer een kwaliteitsvloer is? Door dit gewoon te garanderen! Op elke Therdex vloer krijgt u 15 jaar garantie*.
* Dit geldt voor alle series met uitzondering van de Therdex Basic. Hiervoor geldt een garantieperiode van 10 jaar.

Duurzaamheid

Therdex vindt het belangrijk dat ze milieuvriendelijk zijn. Er is immers maar 1 wereld waar we met zijn alle voor moeten zorgen. Zo wordt er met duurzaamheid naar de producten gekeken. De vloeren van Therdex hebben een lange levensduur dit maakt het duurzaam, maar duurzaamheid is natuurlijk ook het milieu. Therdex Vinyl vloeren is voorzien van bio-weekmakers en ftlaatvrij. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke vloer? Kijk dan een keer naar Therdex bij Cibo.

Verschillende stijlen en kleuren

Therdex vloeren kan je kiezen in verschillende soorten stijlen en kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een donkere hout look. Of juist een lichte visgraat patroon. Je kan van alles kiezen. Je vloer is namelijk dé sfeermaker in je huis, een heel belangrijk aspect van je interieur. Ben je benieuwd naar de verschillende stijlen en kleuren? Met Therdex vindt je de ideale vloer, bekijk alle series op de website.