• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PVC Vloeren

Casa Vloeren

PVC Vloeren

Vinyl Vloeren beschikken over diverse voordelen. Zo is de slijtvastheid zeer hoog en is een vloer van Vinyl erg duurzaam. Naast weinig onderhoud zijn de vloeren daarbij erg hygiënisch. Tevens is een Vinyl vloer sterker en duurzamer en is het bestand tegen water en makkelijk in het onderhoud. Daarnaast is hij, als goede warmtegeleider, prima te combineren met vloerverwarming. Tenslotte maakt een vloer in tegenstelling tot laminaat of parket veel minder geluid. Bij Casa Vloeren heb je volop keus in merken, kleuren en designs. Tevens heb je bij Casa Vloeren de keuze uit de verschillende Vinyl vloeren. Van Dryback tot Click Vinyl Vloeren. Dit alles tegen de laagste prijs.

Merken Vinyl Vloeren
Casa Vloeren heeft een breed assortiment aan Vinyl vloeren met grote merken zoals Casa Vinyl, Coretec Vinyl, Moduleo Vinyl, Quickstep Vinyl, Vivafloor, Vinyl Meister Vinyl, Aspecta Vinyl , Wicanders Vinyl en Isocore Vinyl. Merken die garant staan voor kwaliteit. Naast de laagste prijs hebben we regelmatig aanbiedingen waarbij kortingen oplopen tot wel 30%. Ben je op zoek naar een ander merk Vinyl vloer? Vul dan het offerteformulier in voor de beste prijs.

Assortiment Vinyl Vloeren
Vinyl vloeren zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De vloeren zijn onder te verdelen in verschillende legsystemen: Dryback (verlijmde) Vinyl vloeren en click Vinyl vloeren. Een lijmstrook voor Vinyl vloeren heeft de laatste jaren een flinke opmars gemaakt, zowel in woningen als bij projecten. Niet zo verwonderlijk: een Vinyl vloer is zeer slijtvast en sterk, gemakkelijk te onderhouden en waterafstotend. De Vinyl vloer is hierdoor niet alleen geschikt voor intensief gebruik, maar ook voor gebruik in vochtige ruimtes als een keuken of een badkamer. De click Vinyl vloeren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij aan WPC click en HDF click vloeren. WPC Click Vinyl is verkrijgbaar in diverse houtkleuren die eigenlijk niet van een echte parket vloer zijn te onderscheiden.

Op zoek naar een goedkope Vinyl vloer? Regelmatig hebben we kwaliteitsvloeren in de aanbieding. Deze bieden we aan voor de laagste prijs. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar!