• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Montinique Laminaat

Novelle XL Plank

Bij Montinique proberen we voor ons laminaat grote planken te gebruiken, omdat daarmee makkelijker een vloer met grote massief houten planken na te bootsen is.

Toon meer

Novelle Visgraat

De keuze voor laminaat betekent natuurlijk niet dat het patroon per se dat van grote planken moet zijn. Montinique heeft tevens laminaatdelen met visgraatmotief, met ook hier weer verschillende houtsoorten.

Toon meer
Casa Vloeren

Montinique Laminaat

Als u ons vraagt naar de kracht van Montinique, dan is er eigenlijk maar één antwoord mogelijk: “Innovatie vanuit de behoefte van de consument.” Als leverancier en groothandel ontwikkelen wij zélf onze vloeren, die we laten maken bij de allerbeste Europese producenten. Door onze directe lijnen met de producent kunnen we onze catalogus continu flexibel aanpassen aan de smaak van de moderne woonconsument.

Montinique levert alleen via een selecte groep prestigieuze woonwinkels en andere interieuradviseurs, met klanten die prijs stellen op degelijke kwaliteit en een luxueuze uitstraling. Bij het vernieuwen van onze productlijnen leunen we sterk op de input van deze adviseurs. Zij onderhouden immers in hun winkels en vanuit hun designstudio’s nauw contact met de klanten en weten dus precies waar het qua trend naar toe gaat.

Montinique houdt zich niet alleen bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van de beste pvc-, tapijt- en laminaatvloeren, maar steekt ook veel tijd in de presentatie daarvan. U vindt luxe displays in de winkels van onze partners, en kunt daarnaast ook online en digitaal ‘spelen’ met Montinique vloeren. Zo hebben wij een handige app voor het bekijken van verschillende vloeren in uw eigen woonomgeving, en speciale sample-pakketten waarmee u stalen van de vloeren op A4-formaat krijgt thuisbezorgd. Zo verlagen wij de drempel bij het selectieproces en weet u eigenlijk al ongeveer wat u zoekt vóórdat u besluit bij een van onze dealers binnen te stappen. Wat wij u overigens van harte aanbevelen, want er gaat niets boven het oog en het advies van een professionele interieurspecialist.