• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

COREtec

Casa Vloeren

COREtec

COREtec is dé koploper in duurzame vloeren. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, met ieder zijn eigen unieke voordelen. De COREtec vloeren zijn 100% watervast, extreem stabiel, eenvoudig te plaatsen, geschikt voor elke ondergrond, hebben een hoge kras-weerstand, zijn dempend en zeer geschikt als u huisdieren heeft. De COREtec vloer is gemaakt van gerecycled hout, bamboo, gebrande kalk en eerste klas kwaliteit PVC. De COREtec vloeren zijn 100 % waterproof, dus kunnen dus ook worden gelegd in natte ruimtes, zonder op te zwellen wanneer het aan water wordt blootgesteld. Een COREtec vloer zal niet krimpen of uitzetten. Elke COREtec plank heeft een onderlaag van kurk voor een zachtere en warmere vloer (en kan dus ook worden toegepast bij vloerverwarming). Een groot voordeel bij het gebruik van COREtec PVC is dat het niet noodzakelijkerwijs nodig is om de ondergrond eerst volledig te egaliseren. De onderlaag van kurk zal de oneffenheden in de ondervloer ‘absorberen’.

De 7 voordelen van een COREtec PVC vloer:

  • Extreem Stabiel
  • Eenvoudig te reinigen
  • Geen egale ondervloer noodzakelijk
  • Direct te plaatsen op de bestaande vloer
  • 100% watervast
  • Hoge krasweerstand
  • Akoestische demping

Megastone+
Het Coretec Mega Stone 50-LVTE-1905 Matterhorn click PVC is er een van ongekende klasse. De pvc toplaag is zeer krasbestendig (klasse 33) en zorgt voor een stil loopgeluid. De pvc vloer is makkelijk te plaatsen en warmte en luchtvochtigheid schommelingen hebben weinig tot geen grip op de Coretec Mega Stone vloer. De onderlaag van kurk maakt de vloer nog stiller en zorgt ervoor dat er in de meeste gevallen geen ondervloer gebruikt hoeft te worden. Daarnaast is de Coretec Mega Stone 50-LVTE-1905 Matterhorn pvc 100% waterproof!

Naturals
De PVC vloer is makkelijk te plaatsen en warmte en luchtvochtigheid schommelingen hebben weinig tot geen grip op de CORETEC Naturals vloer. De onderlaag van kurk maakt de vloer nog stiller, vaak geen andere ondervloer nodig. De toplaag is zeer krasbestendig en is 100% waterbestendig.

Naturals+
Vloeren die 100% watervast zijn, extreem stabiel en enorm slijtvast. Alle vloeren zijn voorzien van een kliksysteem en geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.  Mede dank zij de kurk onderlaag zijn ze tevens akoestisch dempend.

Stone Essentials
De COREtec Stone pvc vloer is natuurlijk heel mooi. De vloer heeft slijtwaarde klasse 33, dat betekent dat je ze ook in druk belopen winkels, restaurants etc kunt plaatsen. Deze vloer is ook zeer gemakkelijk en snel te plaatsen. Dit gaat door middel van een klik systeem, waarbij je de planken snel en gemakkelijk in elkaar klikt.

Stone+ Essentials
Robuuste Vinyl clickvloeren die tegen een stootje en tegen vocht kan, nu uitgevoerd in prachtige panelen met steenmotief met V-groef rondom. De pvc toplaag is zeer krasbestendig (klasse 33) en zorgt voor een stil loopgeluid.

Wood Essentials
De Wood collectie biedt huiseigenaren een stijlvol en geavanceerd alternatief voor Gluedown vinyl, ander klikvinyl of laminaatvloeren. Deze collectie is gemaakt met de gepatenteerde opbouw op een innovatieve geëxtrudeerde kern gemaakt van gerecycled hout en bamboe stof, kalksteen en virgin PVC. De CORETEC Essentials HD is 100% waterproof, dus het kan in vochtige ruimten gelegd worden en zal niet kromtrekken of zwellen als het wordt blootgesteld aan water.

Wood+ Essentials
Het revolutionaire CoreTec werkt met een clickverbinding en een ijzersterke wpc-basislaag in zijn pvc-vloeren. Door gebruik van dit wpc kan de vloer overal gelegd worden. Ze zijn waterbestendig en hebben een zeer geringe kans dat de vloerdelen gaan werken. CoreTec heeft een zeer mooi en groot assortiment waaronder visgraat en lange planken. Allen opgebouwd met een kliksysteem en een sprekend echt reliëf op de toplaag. Onderling variëren de series in kleur, dessin en afmeting.

Wood HD Essentials
Deze serie bestaat uit een achttal schitterende dessins. Doordat de vloer zwevend wordt geplaatst met een klikverbinding is deze op bijna elke (vlakke) ondergrond te gebruiken. Door het brede pallet aan kleuren is er voor iedereen interieur wel een juiste Cortec Wood HD-vloer te vinden. Met een sterke wpc-opbouw als basis zijn de CoreTec Wood HD vloeren zijn waterbestendig en hebben een nihil risico op werken.

Wood HD+ Essentials
De CoreTec Wood HD + collectie bestaat uit de meest geweldige klik PVC vloeren. CoreTec is een revolutionair product dat zo sterk is dat deze vloeren bijna overal geïnstalleerd kunnen worden. Door de drager van hdf die speciaal behandeld is zijn deze vloeren extreem sterk en watervast. Door deze krachtige drager zal de vloer nagenoeg niet reageren op vocht en/of temperatuur verschillen. Door de onderlaag van kurk hebben deze vloeren een natuurlijk isolerende werking. 

Wood XL Essentials
Deze vloeren serie is van de mooiere, veelzijdige topvloeren die er te vinden zijn. Dit komt onder meer door de vele verschillende designs die te vinden zijn in deze naaldhout serie zo is er altijd wel een sfeermaker voor uw woning. Ook zit bij deze vloer een levenslange garantie jaar op woongebruik dit komt omdat er een 0.55 slijtlaag opzit met een totale dikte van 2.5 mm deze vloer is watervast heeft een ontzettend hoge krasweerstand en is huisdiervriendelijk.

Wood XL+ Essentials
Robuuste Vinyl clickvloeren die tegen een stootje en tegen vocht kan, nu uitgevoerd in extra lange planken met V-groef. De pvc toplaag is zeer krasbestendig (klasse 33) en zorgt voor een stil loopgeluid.