• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BerryAlloc

Casa Vloeren

BerryAlloc

BerryAlloc® biedt een ruime waaier van interieuroplossingen voor residentiële en commerciële projecten, van laminaat-, vinyl- en parketvloeren tot wandpanelen. Het uitgebreide productaanbod van BerryAlloc® krijgt een levenslange garantie mee, is duurzaam en voldoet aan alle huidige esthetische en technische vereisten: kwaliteit, een variëteit van afwerkingen, duurzaamheid, lange levensduur en gemakkelijke plaatsing.

Wij laten ons door de trends en de nieuwste technologische verbeteringen leiden om onze klanten te inspireren en blij te maken. Ontdek onze vinyl- of laminaatvloeren met de aanblik van natuursteen of van hout voor je woonkamer, slaapkamer, gang, badkamer, keuken of thuiskantoor. Of kies een parketvloer voor een authentieke look-and-feel. BerryAlloc® heeft altijd een prachtige vloeroplossing voor elke ruimte.

Saga 
Deze collectie bestaat uit 8 verschillende kleuren welke in korte delen verkrijgbaar zijn. Met zijn op maat gemaakte geverniste look geeft het Saga XL-assortiment je interieur een persoonlijke, unieke toets. 

Saga XL
De geoliede afwerking van de extra brede en extra lange enkele planken van de Saga XL-collectie is in niet minder dan acht verschillende kleuren verkrijgbaar. Met zijn op maat gemaakte geverniste look geeft het Saga XL-assortiment je interieur een persoonlijke, unieke toets. Alle kleuren bestaan ook in de versie van Saga met korte planken.

Lodge
Ontdek de authenticiteit van natuurlijk verouderde houten vloeren. Onze Lodge-collectie is er in acht kleuren die de authentieke sfeer van een gezellig vakantiehuis weerspiegelen. De planken zijn met natuurlijke olie afgewerkt om het rustieke, diep geborstelde en met de hand geschraapte oppervlak nog meer diepgang te geven.

Cosmo 
De Cosmo-collectie is er in vijf verschillende kleuren en twee verrassende houtsoorten. Kies Es voor een licht Scandinavisch effect of Walnoot voor een geraffineerde look.

Emotions
Extreme sensaties en diepe schakeringen. De uitzonderlijke zachtheid van Soft Touch-lak. De kleuren danken hun reliëf aan de schrob- en zaagpatronen van het hout.

Noble
Deze collectie is er in vijftien kleuren en drie verschillende afwerkingen. De Noble-collectie, met zowel hedendaagse als rustieke decors, geeft je interieur het harmonieuze cachet van eiken basics.

Ambition
Renoveer of bouw je je eerste huis? De nieuwe Ambition-collectie maakt een authentieke houten vloer met brede planken toegankelijk voor iedereen. Ambition combineert een degelijke kwaliteit met een betaalbare prijs en is er in acht verbluffende decors, van denimblauw tot sneeuwwit en asgrijs.

Palace
De aantrekkelijke Palace-collectie is er in acht verschillende kleuren die in elk hedendaags interieur passen. Kies een geoliede afwerking of matte vernis. De minidikte, slechts 11 mm, is een uitstekende oplossing voor renovaties. Wat je ook kiest, je krijgt altijd dubbel en dik waar voor je geld.

Majestic
Majestic is een basic collectie 3-strooks parketvloeren met een lage dikte van 11 mm en een laag prijskaartje.

Royal XL
Lange, smalle enkele planken voor een elegant interieur, met het effect van een oude massieve parketvloer. Bestaat in een uitgebreide keuze van acht afwerkingen: geolied of vernist.

Legend
Brede enkele planken met een minidikte. De ideale oplossing voor renovatie en licht verkeer! De tien klassieke chique en warme kleuren van de Legend-collectie weerspiegelen het karakter van eikenhout. Legend heeft een afwerking met olie of met matte vernis.

Prince XL
De Prince-collectie is ideaal als je heel lange eiken parketplanken zoekt. Maak je keuze uit acht inspirerende kleuren, geolied of vernist, altijd moeiteloos te plaatsen en uiterst duurzaam, dankzij de stabiele 13 mm dikke structuur met 2,5 mm eik.

Ecoforest
De gecertificeerde Ecoforest-collectie telt tien verschillende kleuren 3-strooks eiken parket. Het meer traditionele effect van eiken parket in een nieuw kleedje.