• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Room 5 PVC Vloeren

Met ROOM5 maak je het onderscheid in je interieur. ROOM5, met ervaring sinds 1993, biedt verfijning, veiligheid en duurzaamheid.

Planks

Ontdek de tijdloze elegantie van onze Room 5 PVC Planks, met een authentieke houtlook die elke ruimte een warme en stijlvolle uitstraling geeft.

Toon meer

Visgraat

Breng een vleugje verfijning in uw interieur met de Room 5 PVC Visgraat collectie, perfect voor een chique en klassieke afwerking.

Toon meer
Casa Vloeren

Room 5 PVC Vloeren

Ontworpen door Nederlandse interieurarchitecten, onderscheidt ROOM5 zich door unieke kleuren, afmetingen, structuren en een bijzondere topslijtlaag. Het ‘geschuurde’ oppervlak en de Diamond Superior Surface™ zorgen ervoor dat je vloer aanvoelt als echt geschuurd eikenhout en een natuurlijke uitstraling heeft.

Beter voor thuis

De vloeren van ROOM5 zijn extra geschikt voor projectmatig gebruik dus bij u thuis zit het helemaal goed. Dit dankzij de extra sterkte Diamond Superior Surface™ , een extra sterke toplaag bovenop de 0,55 topslijtlaag.

Beter in Projecten

De vloeren van ROOM5 zijn ook uitermate geschikt voor projectmatig gebruik door de Diamond Superior Surface™ , een extra sterke toplaag bovenop de 0,55 mm topslijtlaag.