• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disclaimer

 • Inhoud
  De op deze website getoonde informatie wordt door Casa Vloeren met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

 • Links
  Op onze website staan bepaalde (hyper)links die leiden naar websites van derden. Deze sites zijn bedoeld ter informatie en zijn geen eigendom van Casa Vloeren.

  Casa Vloeren kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.

 • Privacy
  Alle gegevens die je invoert worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Casa Vloeren zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat Casa Vloeren zonder je toestemming jouw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.

 • Copyright
  De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Casa Vloeren Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Casa Vloeren. 

 • Juridische geldigheid van de disclaimer
  Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.
Casa Vloeren