• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gelasta Callisto Visgraat Vinyl vloeren

Een perfecte visgraatvloer creëren doe je eenvoudig met de Callisto Visgraat. Een trendy Vinyl vloer met een klassieke knipoog! Nu beschikbaar in het eigentijdse formaat van 73,0 x 14,6 cm.
Casa Vloeren

Gelasta Callisto Visgraat Vinyl vloeren

Voor iedere ruimte de beste vloer vinden. Dat is onze passie. Iedere dag weer. Zo willen we u als woning- of projectinrichter het meest trendy, innovatieve en betaalbare tapijt, laminaat en Vinyl aanbieden. Dankzij meer dan veertig jaar kennis en ervaring weten we de weg naar de beste producenten moeiteloos te vinden. We reizen er graag de wereld voor over. En als we iets niet kunnen vinden? Dan ontwikkelen we het gewoon zelf in samenwerking met onze fabrikanten. Zo zijn we uw gids in vloeren voor in huis en op de werkvloer.

De gerenommeerde fabrikanten waarmee we al jarenlang samenwerken, leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsvloeren op basis van de laatste productietechnieken en de nieuwste trends. Dit leidt tot een breed assortiment waarmee u zich kunt blijven onderscheiden in de dynamische vloerenmarkt. Ook qua prijs, want een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is op al onze producten van toepassing.

De wortels van Gelasta liggen in Genemuiden, de tapijtstad van Nederland. Wij zijn een echt familiebedrijf, dat in 1975 opgericht is door Henk en Jan Last: twee broers afkomstig uit een gezin van tapijtondernemers. Inmiddels staat met Henk-Jan de tweede generatie aan het roer. In veertig jaar tijd groeide Gelasta onder hun leiding uit tot een toonaangevende groothandel in alle soorten vloeren.

De visgraat vloer is de interieurtrend van het moment! Dit Vinyl is speciaal gemaakt om in visgraat motief te leggen en heeft een hoogwaardige, levensechte uitstraling die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is.  Dit Vinyl is uitgevoerd in twee warme aarde decoren en zal uw interieur gelijk een warm gevoel geven.