• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Floer

Hout vervangende vloeren? - Floer PVC Vloeren uitgevoerd in click of lijm PVC. 

Dorpen

IJzersterk en kindvriendelijk? De Dorpen Vinyl collectie van Floer bestaat uit sterke en veilige vloeren met een keiharde slijtlaag. Met het REACH certificaat zijn deze vloeren net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed!

Toon meer

Bossen

Een Vinyl vloer met een levensechte voelbare houtstructuur en subtiele microvelling. Floer Bossen Vinyl heeft het. Dankzij de extra brede en lange Vinyl plank wordt de sfeer van een luxe eiken vloer gecreëerd.

Toon meer

Walvisgraat

Groots en indrukwekkend: Floer Walvisgraat Vinyl vloeren, de extra grote opvolger van het Visgraat Vinyl. De collectie is breder en langer dan ‘zijn kleine broertje’ de standaard visgraat Vinyl vloeren.

Toon meer

Visgraat

Kindvriendelijk, ijzersterk en sfeervol? De Floer Visgraat Vinyl vloeren hebben het allemaal! De collectie kunststof vloeren bestaat uit visgraat planken met een microvelling, voelbare houtstructuur en is zo veilig als kinderspeelgoed.

Toon meer

Natuur

Mooi als hout, praktisch als Vinyl! Het zijn de Floer Natuur Vinyl vloeren dankzij de natuurgetrouw eiken houtstructuur.

Toon meer

Tegel

Ontdek het Floer Tegel Vinyl, zachte steenformaat Vinyl vloeren die comfortabel en warm aanvoelen. Wil jij graag een tegelvloer in huis maar vind je echte plavuizen ook zo koud en kil? Het Floer Vinyl is flexibel en voelt zacht aan de voeten.

Toon meer
Casa Vloeren

Floer

De eiken houten parket vloeren worden geproduceerd in Nederland. Dit is bij onze hout vervangende vloeren niet het geval. De verschillende unieke collecties Laminaat en PVC vloeren worden geproduceerd in Duitsland, Frankrijk en België. Laminaat en Vinyl van Duitse, Franse of Belgische Bodem dus! Deze collecties bestaan uit duurzame kwaliteitsvloeren geschikt voor intensief huishoudelijk of zelfs commercieel gebruik.