• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Floorlife

Floorlife heeft al meer dan vijf jaar een collectie toegankelijke en betaalbare pvc vloeren. Ervaar zelf de warme en sfeervolle uitstraling van onze unieke pvc vloeren die verkrijgbaar zijn in zowel een plak als click variant.

Southwark Collection

Betonlook Vinyl is tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van een echte betonnen vloer. Met de Floorlife Southwark Collection Vinyl vloeren creëer je gegarandeerd een stoere en industriële look.

Toon meer

The Rocks Collection

Het populaire betonlook is niet meer weg te denken uit onze vinyl-collectie. De moderne en strakke uitstraling van deze vloer komt prachtig tot zijn recht in ieder interieur en is daarnaast gemakkelijk te combineren.

Toon meer

Ealing Collection

De Floorlife Ealing Collection is een rechthoekige tegel met een afmeting van 91,4 cm x 45,7 cm. Deze tegel is te verkrijgen in vier grijstinten, die de basis vormen voor een prachtig interieur.

Toon meer

Peckham Collection

Als er één vloersoort trendy is dan is het wel betonlook zoals de Floorlife Peckham Collection Vinyl vloeren. Zo’n minimalistische betonlook Vinyl vloer staat superstrak in huis en nauwelijks te onderscheiden van echt industrieel beton.

Toon meer

Victoria Collection

Floorlife Victoria Collection Vinyl vloeren zijn trendy betonlook tegels van maar liefst 60x60 cm. De tegel heeft een allover structuur en past perfect past in een strak en trendy interieur. Deze vloer kenmerkt zich door zijn waterbestendigheid.

Toon meer

Westminster Collection

Floorlife Westminster Collection Vinyl vloeren zijn grote betonlook tegels, met een formaat van maar liefst 60x60 cm. De Westminster is beschikbaar in vier kleuren: taupe, beige, light grey en dark grey. De tegels zijn water- en vochtbestendig.

Toon meer

Yup Collection

Een vloer met klassieke uitstraling, dat is de Floorlife Yup Collection Vinyl vloer. Deze vloeren zijn leverbaar in verschillende kleuren en in click of lijmvarianten.

Toon meer

Barnet Collection

De Floorlife Barnet Collection Vinyl vloeren hebben veel weg van een houten parketvloer, maar hebben maar weinig onderhoud nodig. De Barnet is waterbestendig en kan daarom goed toegepast worden in bijvoorbeeld een keuken.

Toon meer

Newham Collection

Met de Floorlife Newham Collection Vinyl vloeren haal je het karakter van een houten vloer in huis, maar wel met de voordelen van een vinyl vloer. Een vinyl vloer is gebruiksvriendelijk, warmer en waterbestendig.

Toon meer

Merton Collection

Ervaar zelf de robuuste en sfeervolle uitstraling van de Floorlife Merton Collection Vinyl vloeren. Deze vinyl vloer is verkrijgbaar in zowel een plak als click variant en is naast de standaard plank, ook verkrijgbaar in het klassieke visgraatpatroon.

Toon meer

Bankstown Collection

De robuuste en natuurgetrouwe uitstraling van deze vinyl-stroken maakt uw vloer tot blikvanger van uw interieur. Met de toplaag van 0.55mm is een lange levensduur geen uitzondering meer voor deze vloer.

Toon meer

Fullham Collection

De extra matte toplaag versterkt de houtlook van de Floorlife Fulham Collection Vinyl vloeren, waardoor deze vinyl vloer bijna niet van een echte houtenvloer te onderscheiden is. Je krijgt de authentieke uitstraling van een parketvloer.

Toon meer

Leyton Collection

Op zoek naar een echte eyecather? Kies dan voor de Floorlife Leyton Collection Vinyl vloeren. Door de lange planken van maar liefst 152 centimeter wordt de beleving van een echte houten vloer extra benadrukt.

Toon meer

Paddington Collection

De warme en rijke uitstraling van hout vind je prachtig terug in onze rustige en natuurgetrouwe vinyl-vloer Paddington Collection (EIR). Deze vloer is verkrijgbaar in zes kleuren, variërend van beige tot donkergrijs.

Toon meer

Parramatta Collection

Floorlife Parramatta Collection Vinyl vloeren zijn te herkennen aan de extra brede en lange planken. De vloer heeft een natuurgetrouwe structuur die exact de houtprint volgt en daarnaast een subtiele V-groef.

Toon meer

Sydney Harbour Collection

Deze vinyl-vloer kenmerkt zich door zijn extra lange en brede stroken van 152cm lang en 23,8cm breed en 2.5mm dik. Floorlife Sydney Harbour Collection Vinyl vloeren heeft stroken welke zijn uitgevoerd met een v-groef en hebben een slijtlaag van 0.55mm.

Toon meer

Bondi Beach Collection

Door het unieke kleurverloop met diverse houttinten in de plank voorziet u uw interieur van een levendige uitstraling met onze vinyl-vloer “Bondi Beach”. Deze vloer is verkrijgbaar in vier kleuren.

Toon meer
Casa Vloeren

Floorlife

Karakteristieke pvc vloeren zijn niet meer weg te denken uit onze woningen. Floorlife heeft al meer dan vijf jaar een collectie toegankelijke en betaalbare pvc vloeren. Ervaar zelf de warme en sfeervolle uitstraling van onze unieke pvc vloeren die verkrijgbaar zijn in zowel een plak als click variant. Heeft je huis vloerverwarming? Floorlife pvc biedt uitkomst.