• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Aspecta

Essentials Plank

De Aspecta Essentials Plank creëert de perfecte sfeer in elke ruimte.

Toon meer

Essentials Tile

De nieuwe vloeren collectie Essentials Tile van ASPECTA™ combineert een prachtige look met de nieuwste technologie tot een uiterst hoogwaardige vloer.

Toon meer

Essentials XL Plank

De decoren in de Aspecta Essentials XL Plank Vinyl vloeren collectie zijn geselecteerd om de uitstraling te geven die bij zo’n prachtige onverwoestbare plank hoort en daar is Aspecta zeker in geslaagd.

Toon meer

Excellence Plank

Design en technologie worden één – met de Excellence-collectie stelt Aspecta™ nieuwe normen voor Vinyl-vloeren voor commercieel en industrieel gebruik.

Toon meer

Excellence Tile

Bent u op zoek naar een tijdloze en robuuste vloer? Dan zijn de Aspecta Excellence Tile Vinyl vloeren de perfecte keuze voor u.

Toon meer

Excellence XL Plank

De Aspecta Excellence XL Plank Vinyl vloer imiteert de tijdloze uitstraling van een houten vloer.

Toon meer

Contours Herringbone

De Aspecta Contours Herringbone is gemaakt van hoogwaardig Vinyl en afgewerkt met een opvallend visgraatpatroon. Dit patroon doorbreekt de strakke uitstraling van uw woning, waardoor het al snel minder kil aanvoelt.

Toon meer

Contours Chevron

Wilt u eens iets anders in huis hebben dan de visgraat vloeren? Kies dan voor de schitterende Aspecta Contours Chevron. Deze vloer is gemaakt van hoogwaardig Vinyl en afgewerkt met een stijlvolle Hongaarse Punt patroon.

Toon meer

Contours Basket Weave

Haal de wonderen van het verre Oosten in huis met de schitterende Aspecta Contours Basket Weave. Deze vloer beschikt namelijk over een bijzonder patroon dat u direct weer terugbrengt naar die spraakmakende vakantie in Indonesië.

Toon meer
Casa Vloeren

Aspecta

ASPECTA ESSENTIALS™
De Essentials Collectie bestaat uit duurzaam en verfijnd LVT vloeren en is perfect voor residentieel of licht commercieel gebruik. Een grote verscheidenheid aan hout en steen decoris beschikbaar als Glue Down or Rigid Click in plank- en tegelformaat.

ASPECTA EXCELLENCE™
Ontwerp en technologie - Aspecta's Excellence Collection stelt nieuwe normen voor commercieel en industrieel gebruik. Het biedt ook XL-planken voor zeer grote kamers, in verschillende diktes Glue Down, ISOCORE Click en Loose-Lay vloeren.

ASPECTA CONTOURS™
Uitmuntende ontwerpen en visies: The Contours Collectie bevat bovendien iconische installatiepatronen zoals Chevron, Herringbone en Basket Weave as Glue Down 55 of ISOCORE Click 55 vloeren – voor licht commercieel en industrieel gebruik.