• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meister Laminaat Vloeren

De collectie van Meister laminaat vloeren bestaat voor 100 % uit natuurlijke grondstoffen, met name hout. Het hart van de constructie vormt een plaat van gecomprimeerde houtvezels. Op de onderkant daarvan zit een zogenaamd tegenfineer ter stabilisatie. Bij sommige vloeren zit hier ook een geïntegreerde geluidsisolatie. Op de bovenkant zit het 'gezicht' van de laminaatvloer, het decorpapier, bijv. met authentieke houtdessins, steendecors of heel creatieve designs. De bovenste laag (de toplaag) bestaat uit degelijke melaminehars. Dat maakt de laminaat van Meister ontzettend robuust en gemakkelijk te reinigen.

LL 250

Meister LL 250 Laminaat is de moderne renovatievloer met geringe opbouwhoogte. Hiermee is de plaatsing kinderspel. Oude ondergronden zoals tegelvloeren hoeven niet te worden verwijderd, want onder deze stabiele planken zijn ze onzichtbaar.

Toon meer

LD 150

Antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen.Meister LD 150 Laminaat is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes.

Toon meer

LD 250

Meister LD 250 Laminaat beschikt als compacte korte plank (1288 x 244 mm) over een bijzonder hoge en stabiele productopbouw en is met zijn gebruiksklasse 32 ook geschikt voor projectgebruik.

Toon meer

LB 150

Antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. Meister LB 150 Laminaat tegelformaat is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer heeft een opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 32.

Toon meer

LS 350

Meister LS 350 Visgraat Laminaat vloer is beschikbaar in 8 verschillende kleuren. Voor een moderne visgraat vloer bekijk ons assortiment.

Toon meer

LD 200

Antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminate LD 200 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen.

Toon meer
Casa Vloeren

Meister Laminaat Vloeren

Classic

Bij laminaat Classic van MEISTER heeft u een enorme keuze. Er zijn meer dan 60 verschillende decors, van klassiek eiken tot moderne steenoptieken tot aan buitengewone fantasiedecors. Ook de variatie aan formaten is groot. Tegelformaten, handige korte planken of royale landhuisplank en zijn beschikbaar.

 

Micala

Laminaat Micala is de allrounder onder onze premium-laminaatvloeren. Met een lengte van ca. 1,20 m past het in elke ruimte. Variantenrijke decors van klassiek eiken tot zeer extravagante versies in vintage-stijl vallen met alle inrichtingsstijlen te combineren. De verschillende soorten voegen zorgen voor zeer uiteenlopende uitstralingen. Met voegen tussen de lange zijden verkrijgt u de perfecte planken-look, rondomlopende voegen ogen bijzonder plastisch. Decors zonder voegen zorgen voor een gelijkmatig en harmonisch geheel. Uiteraard ook in keuken of badkamer, want laminaat Micala is geschikt voor vochtige ruimtes.

 

Melango

Het laminaat Melango is de perfecte oplossing voor royale ruimtes. Met planken van meer dan 2 meter lengte komt het hier bijzonder goed tot zijn recht. Een innovatie decordruk zorgt ervoor dat het decor op één plank geen enkele keer wordt herhaald. Zo oogt deze laminaatvloer nog meer als een echte landhuisvloer van hout. Net als alle laminaatvloeren uit de drie premium-collecties van MEISTER is Melango geschikt voor vochtige ruimtes, antistatisch en bijzonder resistent tegen krassen.