• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Woven L+ Vinyl Vloeren

Deze Woven collectie van geweven Vinyl garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Door de weeftechniek beleef je het luxe gevoel van tapijt maar je ervaart alle voordelen van een Vinyl vloer.
Casa Vloeren

Woven L+ Vinyl Vloeren

De Woven is leverbaar in twee stijlen: Ombre en Herringbone, elk in zes verschillende kleuren. Originele patronen ontstaan door één tot alle zes de kleuren van dezelfde stijl te combineren. De oppervlakte van de vloer voelt zacht aan en is geluiddempend, makkelijk te reinigen en beschermd tegen verkleuring. Daarnaast draagt de betrouwbare EPT™ core structuur bij aan de stabiliteit van de Woven. De designs met natuurlijke kleurschakeringen zijn op elkaar afgestemd en hierdoor goed te combineren. Dit biedt creatieve mogelijkheden om te mixen en matchen en zelf unieke design patronen te creëren. Afhankelijk van de invalshoek van het licht verandert deze vloer van optiek en dat zorgt voor een speels effect.

Met de Woven collectie verandert elke ruimte in een inspirerend interieur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.