• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Loose Lay 50-07 Vloeren

De mFLOR 50-07 collecties zijn ideaal voor een onbezorgde vloer voor ieder huishouden. Sterk genoeg, dus leef je uit!
Casa Vloeren

Loose Lay 50-07 Vloeren

Loose Lay Vinyl heeft een onderscheidende eigenschap: de installatie is makkelijk, snel en zonder lijm. Dit komt door de innovatieve constructie van de onderlaag, waardoor de vloer stabiel blijft.

Het enige wat u hoeft te doen, is de vloerelementen op hun plaats leggen. Dit simpele systeem maakt het vervangen van individuele planken gemakkelijk en er blijven geen lijmresten of beschadigingen achter. De los leg vloeren zijn de nieuwste en meest innovatieve vloeren op de markt.

mFLOR Loose Lay 50-07 Vinyl Vloeren, extra sterke collecties voor nog meer gemak. Doordat de vloeren waterbestendig zijn, is schoonmaken ook een fluitje van een cent. Deze Vinylvloeren zijn 5 mm dik en voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag. Daardoor zijn deze vloeren geschikt voor intensief projectmatig gebruik waarbij grote aantallen mensen over de vloer komen, zoals winkels, scholen, restaurants, publieke gebouwen en winkelcentra. Uiteraard zijn deze collecties ook meer dan geschikt voor woningen of een kantoor aan huis. Deze collecties zijn nog  sterker, dus extra lang woonplezier is gegarandeerd. De 50-07 collecties zijn in vele variaties beschikbaar.