• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meister

Parket is de klassieker onder de vloerbedekkingen. Geen wonder: alleen echt hout levert die typische natuurlijke sfeer voor elke ruimte. Of het nou eikenparket als landhuisplank of in visgraat is: iedereen vindt bij MEISTER zijn persoonlijke favoriet.
Advies nodig?
Bel ons op
011 94 81 76
Whatsapp met
06 19248864
Chat met ons
Via messenger
Casa Vloeren

Meister

Parket is de klassieker onder de vloerbedekkingen. Geen wonder: alleen echt hout levert die typische natuurlijke sfeer voor elke ruimte. Of het nou eikenparket, noten, esdoorn of kersen is, als landhuisplank of in visgraat: iedereen vindt bij MEISTER zijn persoonlijke favoriet!

MEISTER-parket betekent Longlife-parket, want het gaat bijzonder lang mee en is robuust. De reden daarvoor is de speciale technische opbouw met een extreem stevige en hoogwaardige tussenlaag van HDF (HDF = High Density Fibreboard = houtvezelplaat met een hoge dichtheid).Deze stabiliseert het oppervlak en maakt dit grotendeels ongevoelig voor belasting door druk. Door de zware HDF-plaat is MEISTER-parket bovendien zeer geruisloos: meer massa betekent minder vibratie. Door de toepassing van een HDF-tussenlaag wordt het eigen gewicht van het parket vergroot met zo´n 50 procent. Resultaat: minder vibratie, minder akoestiek – meer rust.

Parket van MEISTER kan zonder problemen op een vloerverwarming worden gelegd, want het transporteert de warmte snel en zonder grote energieverliezen naar het oppervlak. De reden: in de sterk gecomprimeerde HDF-tussenlaag zit in tegenstelling tot de gangbare plaat van vuren nauwelijks lucht die de warmte tegen zou kunnen houden. Op die manier bereikt de warmte van de vloerverwarming ongehinderd de plaats waar hij moet zijn: uw woonruimte. Dat garandeert niet alleen een groot wooncomfort, maar ook geringere stookkosten.

Classic PC 200
Meister gelakt PC 200 collectie bestaat uit verschillende decors van parket. De Meister PC 200 heeft geen V-groef. Het parket uit deze serie heeft een toplaag van 2,5mm rustiek Eiken en is geschikt voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer en keuken.

Classic PD 200
De Meister Classic PD 200 is een plankenvloer met een geborsteld, natuur geolied oppervlak voorzien van een V-voeg aan de lange zijde.

Style PC 400
Parketvloeren uit de collectie Meister Style beloven wat hun naam zegt. Ze zijn stijlvol en daarbij echter modern en buitengewoon. Duidelijke scheuren en zichtbare sporen van veroudering wekken de used-look hier tot leven. De royale planken van deze serie die het klassieke legpatroon nieuw interpreteert.

Residence PS 500
Terug van weggeweest. Deze Meister Residence PS 500 longlife-parket vloer is een klassieke visgraat plankenvloer met een geborsteld, natuur geolied oppervlak voorzien van een onregelmatig gevormde V-voeg rondom.

Residence PS 400
Deze Meister Residence PS 400 longlife-parket vloer is het iets kleinere broertje van de PS 500 uitgevoerd in het een klassieke visgraat patroon met een gelakt oppervlak en voorzien van een V-voeg rondom.

Residence PS 300
Back to the future: het MEISTER-parket Residence laat zien hoe mooi het klassieke strookparket ook tegenwoordig nog oogt. Het strookparket PS 300 wordt als plank gelegd en vertoont een grote variatie aan patronen, ook in iets kleinere ruimtes. In deze collectie van Meister bevinden zich zowel mat gelakte als natuurgeoliede decors.

Penta PD 550
Deze Meister Penta PD 550 vloer (FSC® gecertificeerd) is een uitzonderlijk vloer met planken van wel 420 cm lang en een breedte van 220 mm. Deze vloer is geborsteld met een natuur geolied oppervlak en een onregelmatige V-groef aan de lange zijde.

Penta PD 450
Lange planken zorgen sinds jaar en dag voor een grootse en edele ruimtelijke uitstraling. De parketvloeren uit de collectie Penta 450 bewijzen dit op indrukwekkende wijze: met een lengte van wel 240 cm en zorgvuldig geselecteerde mat gelakte eiken oppervlakken toont deze vloer met een rondomlopende V-voeg grandeur.

Cottage PD 400
Deze Meister Cottage PD 400 is een plankenvloer met een mat gelakt oppervlak voorzien van een V-voeg aan de lange zijde.