• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bodiax Vinyl Vloeren

Kies bewust een betere vloer met Bodiax.

BP300 Longa

Bekijk hier de 8 kleuren van de BP300 Longa Dryback rustieke Vinyl Vloeren met voelbare houtstructuur. De PUR-Coating maakt reinigen gemakkelijk.

Toon meer

BP320 Tuna

Bekijk hier de 4 sfeervolle en tijdloze Bodiax Tuna visgraatvloeren. Deze Vinyl-vloer heeft een hoge slijtvastheid, waardoor hij ook te gebruiken is in druk belopen ruimtes. Door de antislip is Tuna ook een perfecte vloer voor in de keuken.

Toon meer

BP390 Varuna

De Bodiax Varuna vloer voelt als thuiskomen. Van woonkamer tot keuken en van badkamer tot kantoor: deze stevige vinyl vloer is voor elke ruimte geschikt. Door het natuurlijke design is Varuna niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

Toon meer

BP385 Mare

Voor de liefhebber van de klassieke visgraatvloer. De Bodiax Mare zorgt voor een strakke look met een vierzijdige V-groef. De Vinyl-vloer heeft een natuurgetrouw design, waardoor het aanvoelt als echt hout.

Toon meer

BP380 Aringa

Met de Bodiax Aringa vloer hengel je een mooie visgraatvloer binnen. De natuurlijke uitstraling en voelbare houtstructuur zorgen voor een rustieke look. Het visgraatpatroon maakt de vloer sfeervol en tijdloos. Deze Vinyl-vloer is voor elke ruimte geschikt

Toon meer

BP400 Ivar

Doordat de Bodiax Ivar vloer uit meerdere lagen bestaat, kan hij wel tegen een stootje. Of zeg maar gerust een stoot. De onderlaag is geluiddempend en biedt meer ondersteuning voor gewrichten. De bovenste laag is waterbestendig,

Toon meer

BP500 Thor

Bekijk hier de 16 kleuren van de 100% waterproof BP500 Thor Hydro-Core Click Vinyl Vloeren

Toon meer

BP565 Rock

Bekijk hier de 8 decoren van de betonlook 100% waterdichte BP565 Rock Hydro-Core Click Vinyl Vloeren

Toon meer

BP485 Narvik

De vier kleuren BP485 Narvik Vinyl Vloeren zijn 100% waterproof en hebben een voelbare houtstructuur.

Toon meer

BP580 Fisk

Bekijk hier de 6 Visgraat kleuren met voelbare houtstructuur van de BP580 Fisk Hydro-Core Click Vinyl Vloeren

Toon meer

BP365 Stone

De acht Bodiax Stone vloeren hebben de uitstraling van een echte stenen vloer. Door de structuur en toplaag is ook het gevoel niet te onderscheiden van steen.

Toon meer
Casa Vloeren

Bodiax Vinyl Vloeren

Bodiax Vinyl Vloeren, - Kwaliteit en duurzaamheid van Nederlandse bodem. Of je nu gaat voor een speelse look of op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling: bij Bodiax vind je voor ieder interieur de perfecte vloer.

Betrouwbaarheid, - voldoet aan de strengste Europese richtlijnen.