• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ambiant Laminaat Vloeren

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven en uw woonstijl. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Ambiant laminaat vloeren maakt het kiezen een stuk eenvoudiger.

Elite Collection

De Ambiant Elite Collection laminaat vloer onderscheidt zich door zijn vernieuwde kleuren en dessins. Deze collectie is voorzien van een all-over structuur, een extra matte toplaag en een vierzijdige V-groef.

Toon meer

Primaro Collection

De Ambiant Primaro is een trendy laminaatvloer met een dikte van slechts 7 millimeter, die ook nog eens extra scherp is geprijsd. Dankzij de 4-zijdige V-groef wordt het patroon van deze licht robuuste kwaliteit extra benadrukt.

Toon meer

Original Classic Collection

De Ambiant Original Classic Collection laminaat vloer drukt je individuele keuze volledig uit vanwege het unieke decor. Dit maakt dat deze vloer ideaal is voor het realiseren van jouw woonideeën en de inrichting die hierbij past.

Toon meer

Ingelstad Collection

De avontuurlijke en stoere Ambiant Ingelstad Collection laminaat vloer combineert stijl naar adembenemende schoonheid voor in je woning. De extra brede delen voorzien van een 4 zijdige velling maken indruk vanaf het eerste moment.

Toon meer

Ingelstad XB Collection

De Ambiant Ingelstad XB Collection laminaat vloer onderscheidt zich van de andere Ingelstad door de extra brede planken van 32,6 cm, met een lengte van 138 cm. Verkrijgbaar in zes eigentijdse en toegankelijk decors met een all-over structuur.

Toon meer

Expression Aqua Collection

Het schitterende en exclusieve Ambiant Expression Aqua Collection laminaat vloer met natuurstenen uitstraling, z’n overtuigende kleurnuances en voelbaar reliëf zijn levensecht.

Toon meer

Lavanta Collection

De Lavanta bestaat uit vier prachtige, lichte tinten en heeft een rustig en egaal houtdecor. Deze laminaat kwaliteit heeft een dikte van 8 millimeter en heeft door de extra matte structuur een realistische uitstraling.

Toon meer

Marquant Collection

Visgraat lijkt misschien niet zo gracieus, maar als je eenmaal deze charmante visgraat vloer van Ambiant Marquant Collection Eiken Natuur ervaren hebt ben je direct verkocht. Bij een laminaat visgraatvloer zijn de planken in een schuin lopend patroon.

Toon meer

Superb Collection

Ambiant Superb Collection is een laminaat vloer van formaat die altijd de aandacht trekt. Met een lengte van 1,844 meter en een breedte van 24,4 is deze een pronkstuk in je woning.

Toon meer

Livera Collection

De Livera kenmerkt zich door een natuurlijke en authentieke uitstraling. De unieke matte structuur van de Livera volgt op natuurlijke wijze het houtpatroon. Met de keuze uit drie lichte eiken kleuren en een grijsbruin eiken kleur is er voor elk interieur.

Toon meer

Viga Cavalley Collection

De Viga Cavalley is een prachtige visgraat, met een rustig houtdecor en is daarom een prachtige toevoeging in elk interieur. Deze visgraat vloer is verkrijgbaar in vier kleuren, die bestaan uit drie lichte tinten en een gerookte uitvoering.

Toon meer

Cavalley Collection

De Cavalley past met het rustige houtdecor in diverse woonstijlen. De extra brede plank van 24,4 centimeter laat de ruimte optisch groter lijken en met de keuze uit drie lichte tinten en een gerookte uitvoering is er een divers kleurenpalet.

Toon meer
Casa Vloeren

Ambiant Laminaat Vloeren

De Ambiant laminaat vloeren collectie

De Ambiant collectie bestaat uit collecties die volledig zijn afgestemd op uw wensen en de huidige woontrends. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest. Ambiant heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt.

Dat kan alleen als je als je waarmaakt wat we u beloven. U mag ons houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. In gewone spreektaal betekent dat u met elke Ambiant vloer een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunt u vertrouwen op onze buitengewone service.