• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Floorlife Queens Laminaat

De Queens collectie onderscheidt zich door zijn vernieuwde kleuren en dessins. Deze collectie is voorzien van een all-over structuur, een extra matte toplaag en een vierzijdige V-groef. Verkrijgbaar in zes eigentijdse, moderne decors.
Casa Vloeren

Floorlife Queens Laminaat

Laminaat voor iedere woonsituatie

Bij Floorlife hebben we een passie voor karakteristieke laminaat vloeren. Onze laminaat collectie doet dan ook niet onder van onze parket vloeren met voelbare nerven en noesten. Floorlife laminaat sluit perfect aan bij iedere woonstijl. Zo vind je in onze uitgebreide laminaat collectie niet alleen een traditionele rechte plank, maar ook een visgraat patroon, betonlook tegel en extra breed laminaat. Maar dat is nog niet alles. Sinds kort hebben we ook een uitgebreid assortiment waterbestendig laminaat. Onze laminaat vloeren hebben een ijzersterk karakter, waardoor deze geschikt zijn voor iedere woonsituatie, extra lang meegaan en ook nog eens duurzaam zijn.

De voordelen van Floorlife laminaat

  • Floorlife laminaat is te verkrijgen in ontelbaar veel stijlen en kleuren;
  • Floorlife laminaat is vochtbestendig en kleurvast;
  • Floorlife laminaat is eenvoudig te plaatsen en werk je af met bijpassende plinten;
  • Floorlife laminaat is ontzettend makkelijk te onderhouden, stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende om je vloer mooi en schoon te houden.