• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Floorlife Sydney Harbour Collection Vinyl vloeren

Deze vinyl-vloer kenmerkt zich door zijn extra lange en brede stroken van 152cm lang en 23,8cm breed en 2.5mm dik. Floorlife Sydney Harbour Collection Vinyl vloeren heeft stroken welke zijn uitgevoerd met een v-groef en hebben een slijtlaag van 0.55mm.
Casa Vloeren

Floorlife Sydney Harbour Collection Vinyl vloeren

Deze vinyl-vloer kenmerkt zich door zijn extra lange en brede stroken van 152cm lang en 23,8cm breed en 2.5mm dik. De Floorlife Sydney Harbour stroken zijn uitgevoerd met een v-groef en hebben een slijtlaag van 0.55mm dikte. Dat zorgt ervoor dat de vloer lang meegaat. Wat deze vloer extra mooi maakt is de natuurlijke uitstraling, het lijken net houten planken. Verkrijgbaar in de kleuren: Dark Oak, Smoky, Light Oak en Light Grey.

Karakteristieke vinyl vloeren zijn niet meer weg te denken uit onze woningen. Floorlife heeft al meer dan vijf jaar een collectie toegankelijke en betaalbare vinyl vloeren. Ervaar zelf de warme en sfeervolle uitstraling van onze unieke vinyl vloeren die verkrijgbaar zijn in zowel een plak als click variant. Heeft je huis vloerverwarming? Floorlife vinyl biedt uitkomst. Neem ook eens een kijkje in onze bijzondere collectie vtwonen vloeren.