• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lalegno

Het meerlagenparket van Lalegno is de vrucht van een diepgeworteld respect voor de natuur en het ambachtelijk geduld van de houtbewerker. Onze ruime collectie parket in eik, bamboe en exotische houtsoorten biedt een duurzame oplossing die maximale stabiliteit van uw vloer garandeert. Onze houten parketvloeren geven u een gevoel van luxe en comfort, voor een haalbaar budget.

Het meerlagenparket van Lalegno is de vrucht van een diepgeworteld respect voor de natuur en het ambachtelijk geduld van de houtbewerker. Onze ruime collectie parket in eik, bamboe en exotische houtsoorten biedt een duurzame oplossing die maximale stabiliteit van uw vloer garandeert. Wij beschikken over de jarenlange ervaring, de onontbeerlijke kennis en het aangeboren gevoel om de geheimen van hout te doorgronden. Onze houten parketvloeren geven u een zalig gevoel van luxe en comfort, voor een haalbaar budget. Zo krijgt uw thuisgevoel voet aan de grond. Kijk, geniet en pluk ideeën voor uw interieur.

De planken van Lalegno parket bestaan uit meerdere lagen. De toplaag is van edelhout, verlijmd op een gestabiliseer-de onderlaag. Deze onderlaag kan op 2 manieren zijn samengesteld. Bij drielaags gestabiliseerd parket wordt een tussenlaag verlijmd onder de toplaag. Door de dragerconstructie dwars te lijmen, wordt het hout maximaal gestabiliseerd. In de tweelaagse opbouw is de toplaag verlijmd op een drager van multiplex, een opbouw van een tiental lagen kruislings verlijmde fineer. Deze zeer fijne structuur zorgt eveneens voor een perfecte stabiliteit.

21 mm Collectie
Deze vloer heeft extra brede planken, vervaardigd met Europees eikenhout. De perfecte kasteelvloer! Maar hij past ook voortreffelijk in grote ruimtes bij jou thuis.

Rovere
Een unieke parketvloer die een gevoel van warme gezelligheid verspreidt. Deze 19 cm brede eiken parketvloer is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een vloer met karakter en authenticiteit. Deze serie bestaat uit 16 verschillende kleuren. 

Antiq
De diepwarme uitstraling van deze charmante vloer en de verfijnde elegantie van het antiek effect dat toegepast werd op de knopen brengt een ongeëvenaarde authenticiteit in huis. De 18,9 cm brede vloerdelen zijn te verkrijgen in 22 verschillend kleuren. 

Barn
Een vloer met persoonlijkheid en zeer populair bij architecten en designers! Bovendien werd deze vloer helemaal afgewerkt met een vernis die de kleur van vers gezaagd hout evenaart. Als je voor de Barn collectie kiest, haal je alvast een veelzijdige en goed combineerbare vloer in huis.

Evasion-Click
Eiken parketvloer in warme bruintinten, voorzien van een handig click-systeem en een vernislaag voor extra gebruikscomfort.

Brut
De collectie kenmerkt zich door de smalle vloerdelen. Smal is de nieuwe trend. Kies zelf de afwerking volgens je eigen voorkeur. Dit buitengewoon eigentijds meerlagenparket toont een zeer evenwichtige aanblik. Het kan worden afgewerkt met een olie of vernis naar keuze om perfect te matchen met de stijl van uw interieur.

Topwood
De Topwood collectie bevat 18 verschillende kleuren en afmetingen. De gladde structuur alsmede de microvelling langs vier zijde maakt de vloer geschikt voor ieder interieur. 

Standaard Colours 10 mm
Een parketvloer is altijd een meerwaarde voor je woning. En als je voorkeur uitgaat naar deze sublieme vloer, dan heb je goed gekozen! De droom van iedere doe-het-zelver: comfortabel en praktisch! Deze collectie is een must voor wie houdt van de modern landelijke stijl. De vloeren hebben karakter en stijl, zonder zijn eigentijdse natuur erbij te verliezen.

Standaard Colours 15 mm
Houten vloeren brengen kleur en warmte in huis. Dat geldt zeker ook voor dit elegant en breed inzetbaar parket, waarbij een evenwicht gezocht werd tussen rustiek karakter en hedendaagse tinten.

 Klik op onderstaande button om een offerte op te vragen van een vloer van Lalegno.

 

Casa Vloeren