• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Douwes Dekker® Elegant

Een rustige, eigentijdse vloer die niet van echt hout is te onderscheiden, vol details zoals natuurgetrouwe noesten en nerven. Alle vloeren uit de Elegant collectie van Douwes Dekker® zijn bijna twee keer zo lang als die van de meeste standaard laminaat.
Casa Vloeren

Douwes Dekker® Elegant

Jij bent het toppunt van perfectie! Je hebt een prettige uitstraling en houdt van een interieur waarbij alles geraffineerd op elkaar is afgestemd. Je meubels zijn smaakvol en kenmerken zich door een subtiele afwerking. Hierbij hoort een rustige, eigentijdse vloer die niet van echt hout is te onderscheiden, vol details zoals natuurgetrouwe noesten en nerven. Alle Elegant-vloeren zijn 9 mm dik en hebben extra grote planken van 24,3 cm breed met een lengte van 220 cm. Dat is bijna twee keer zo lang als die van de meeste standaard laminaatcollecties! Alle delen hebben een V-groef rondom, die de overgang tussen de verschillende planken benadrukt. Zo verfijnd onderscheidend als jijzelf dus.

Heb je verbouwplannen? Of ga je misschien verhuizen? Een nieuwe vloer vormt de basis van je interieur, is bepalend voor de sfeer en moet jarenlang mee kunnen. Dus welk karakter past bij jou? Welke eisen stel je aan je vloer, geeft je woning meerwaarde en is makkelijk te onderhouden? Douwes Dekker® heeft de laminaat- of Vinyl vloer die het beste bij jouw karakter past! 

Douwes Dekker® laminaatvloeren zijn sterke en robuuste vloeren die geschikt zijn voor bijna iedere ruimte. Het merk laat het ware karakter van het huis beter naar voren komen. In alle Douwes Dekker laminaatvloeren vind je deze typerende designfilosofie terug.

Bij Casa Vloeren hebben we de complete collectie laminaat en Vinyl-vloeren van Douwes Dekker® in huis. Je kunt heel simpel een aanvraag indienen voor je favoriete laminaat door ons offerte aanvraagformulier in te vullen.