• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Originals Vinyl Vloeren

Ontdek de tijdloze elegantie van Area Floors Originals serie. Deze innovatieve Vinyl -vloeren combineren stijl met duurzaamheid. Eenvoudig te installeren en onderhouden, bieden ze een perfecte mix van esthetiek en functionaliteit.
Casa Vloeren

Originals Vinyl Vloeren

Ontdek de tijdloze elegantie en innovatie van de Originals serie van Area Floors, een ware belichaming van stijl en duurzaamheid voor uw vloerbehoeften. Met deze unieke collectie brengen we de schoonheid van hoogwaardig Vinyl naar voren, verrijkt met eigentijdse designs die zowel verfijnd als veelzijdig zijn.

De Originals serie biedt een uitgebreid assortiment aan prachtige patronen en texturen, geïnspireerd door natuurlijke materialen zoals hout en steen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke eikenhouten uitstraling of de moderne charme van beton, onze vloeren brengen karakter en warmte in elke ruimte.

Wat deze serie werkelijk onderscheidt, gaat verder dan esthetiek. Area Floors heeft bij de ontwikkeling van de Originals serie de nadruk gelegd op duurzaamheid en gebruiksgemak. Onze vloeren zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, en ze zijn bestand tegen dagelijkse slijtage. Bovendien bieden ze waterbestendigheid, waardoor ze perfect zijn voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes.

Kies voor de Originals serie van Area Floors en transformeer uw leefruimte met hoogwaardige Vinyl -vloeren die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook een investering in comfort en duurzaamheid. Ervaar de perfecte combinatie van traditionele schoonheid en moderne innovatie met de Originals serie.