• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Variano Parket

Houd je van een robuuste uitstraling? Kies dan voor de Quick Step Variano vloer. Elke vloer in deze collectie is uniek. De planken bestaan uit samengesteld eikenhout en hebben de uitstraling van een gerenoveerde vloer uit teruggewonnen hout.
Geen producten gevonden...
Casa Vloeren

Quick-Step Variano Parket

Variano
Quick-Step Variano vloeren zijn in elk opzicht uniek. De samengestelde eiken planken zorgen voor de typische look van een gerenoveerde vloer uit teruggewonnen hout. De verweerde randen, gebarsten noten, zaagsnedes en variaties in kleur en afmeting dragen allemaal bij tot het unieke karakter van deze vloeren. De Quick-Step Variano collectie biedt u een unieke parketvloer met de uitstraling van hergebruikt hout. De 6 designs passen perfect bij de hedendaagse kleuren in uw interieur.

Quick-Step

Een sterke focus op kwaliteit en een onstilbare honger naar innovatie: dat zijn de drijfveren die van Quick-Step een van de belangrijkste spelers in de vloerbekledingssector gemaakt hebben. Kom te weten waar het merk voor staat en hoe het geëvolueerd is van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich.

Dankzij het Uniclic Multifit systeem is je parketvloer in een oogwenk gelegd! Bovendien is er na de plaatsing geen werk meer aan en kan je meteen genieten van je nagelnieuwe vloer.

Houten Quick-Step vloeren zijn optimaal tegen slijtage bestand, dankzij ofwel zeven beschermende lagen uv-geharde vernis, ofwel twee lagen gemodificeerde olie. Kwaliteit is tenslotte waar Quick-Step voor staat! Wees dus niet verbaasd als je een levenslange garantie krijgt.

Er zijn Quick-Step parketvloeren in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Het geheim achter onze vele houtsoorten en prachtige oppervlakte-effecten – van geborstelde planken tot zaagsnedes – is een oprechte passie voor design.