• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Palazzo Parket

De Palazzo collectie laat hout in al zijn glorie zien. Deze lange en brede planken in een mooie verhouding voegen warmte en karakter toe aan elke ruimte. Alle dessins hebben een subtiele v-groef aan de langste zijde van de plank.
Geen producten gevonden...
Casa Vloeren

Quick-Step Palazzo Parket

-----SPLIT-----
Quick Step Palazzo parketvloeren

Wilt u graag een warme vloer in huis die karakter toevoegt aan iedere kamer? De Quick Step Palazzo vloeren zijn dan de beste keuze. Deze vloer bestaat uit lange en brede planken die perfect met elkaar in verhouding zijn. Welk dessin u ook kiest, het biedt uw woonkamer altijd een prachtige uitstraling. Alle dessins zijn voorzien van een subtiele V-groef aan de lange zijde van de plank. 

Quick Step parket Palazzo voor een scherpe prijs

Hoewel er een sterke focus op kwaliteit ligt bij alle vloeren van Quick Step, vindt u bijvoorbeeld het Palazzo parket ook altijd voor een scherpe prijs bij Cibo Vloeren. Wij zorgen er graag voor dat iedereen zo’n mooie vloer in huis kan hebben! Daarnaast kan ook iedereen zelf een Quick Step Palazzo vloer leggen, met dank aan het Uniclic Multifit systeem. Hiermee klikt u de vloer zo in elkaar en is deze meteen gebruiksklaar! Daarnaast zijn alle vloeren tegen verschillende soorten slijtage bestand, dus kunt u er een leven lang van genieten.