• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Massimo Parket

Houdt u van een luxe uitstraling in huis dan kiest u voor de Quick Step Massimo vloer. Deze vloer heeft de langste en breedste planken van alle Quick Step vloeren.
Geen producten gevonden...
Casa Vloeren

Quick-Step Massimo Parket

Massimo
Massimo vloeren beschikken over de langste en breedste planken in de hele Quick-Step parketcollectie. Dankzij de extrabrede afmetingen, de superieure authenticiteit en het ontegensprekelijke vakmanschap dompelt de unieke Massimo collectie je woning onder in pure luxe. Zie het groots: dat is precies het doel van de Massimo houten vloerbekleding. Dankzij de zeer lange en brede planken en het superieure vakmanschap ademen Massimo-vloeren pure luxe.

Quick-Step

Een sterke focus op kwaliteit en een onstilbare honger naar innovatie: dat zijn de drijfveren die van Quick-Step een van de belangrijkste spelers in de vloerbekledingssector gemaakt hebben. Kom te weten waar het merk voor staat en hoe het geëvolueerd is van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich.

Dankzij het Uniclic Multifit systeem is je parketvloer in een oogwenk gelegd! Bovendien is er na de plaatsing geen werk meer aan en kan je meteen genieten van je nagelnieuwe vloer.

Houten Quick-Step vloeren zijn optimaal tegen slijtage bestand, dankzij ofwel zeven beschermende lagen uv-geharde vernis, ofwel twee lagen gemodificeerde olie. Kwaliteit is tenslotte waar Quick-Step voor staat! Wees dus niet verbaasd als je een levenslange garantie krijgt.

Er zijn Quick-Step parketvloeren in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Het geheim achter onze vele houtsoorten en prachtige oppervlakte-effecten – van geborstelde planken tot zaagsnedes – is een oprechte passie voor design.