• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Intenso Parket

De Quick Step Intenso parketvloeren doen hun naam zeker eer aan. Deze vloeren geven namelijk een unieke uitstraling aan elke ruimte; wat voor interieurstijl u ook hebt.
Geen producten gevonden...
Casa Vloeren

Quick-Step Intenso Parket

-----SPLIT-----

Quick Step Intenso parketvloeren

De Quick Step Intenso parketvloeren doen hun naam zeker eer aan. Deze vloeren geven namelijk een unieke uitstraling aan elke ruimte; wat voor interieurstijl u ook hebt. Door de verschillende soorten is er altijd wel een Quick Step Intenso vloer die bij uw woning past. Het unieke visgraatpatroon zorgt ervoor dat uw vloer een echte blikvanger is.

Quick Step Intenso vloeren zoals de INT3902

Er zijn dus veel verschillende soorten binnen de Quick Step Intenso lijn, zodat er altijd wel een vloer is die bij uw woning past. Deze verschillende soorten hebben allemaal een code zodat u uw favoriete vloer makkelijk kunt terugvinden. Een van de meest populaire soorten van de Quick Step Intenso lijn is de INT3902. De INT3902 is een artisanale geoliede eiken vloer met een prachtige uitstraling.  Daarnaast profiteert u natuurlijk nog steeds van de voordelen van een Quick Step vloer: bestand tegen slijtage en een handig kliksysteem waarmee u de vloer in een handomdraai legt.


Dankzij het Uniclic Multifit systeem is je parketvloer in een oogwenk gelegd! Bovendien is er na de plaatsing geen werk meer aan en kan je meteen genieten van je nagelnieuwe vloer.

Houten Quick-Step vloeren zijn optimaal tegen slijtage bestand, dankzij ofwel zeven beschermende lagen uv-geharde vernis, ofwel twee lagen gemodificeerde olie. Kwaliteit is tenslotte waar Quick-Step voor staat! Wees dus niet verbaasd als je een levenslange garantie krijgt.

Er zijn Quick-Step parketvloeren in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Het geheim achter onze vele houtsoorten en prachtige oppervlakte-effecten – van geborstelde planken tot zaagsnedes – is een oprechte passie voor design.