• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Imperio Parket

Maak uw woonkamer optisch groter met het Quick Step Imperio parket! Deze collectie bevat namelijk planken die erg lang en breed zijn, waardoor uw kamer een ongekend gevoel van diepte krijgt.
Geen producten gevonden...
Casa Vloeren

Quick-Step Imperio Parket

-----SPLIT-----
Quick Step Imperio parket

Maak uw woonkamer optisch groter met het Quick Step Imperio parket! Deze collectie bevat namelijk planken die erg lang en breed zijn, waardoor uw kamer een ongekend gevoel van diepte krijgt. De authenticiteit en het vakmanschap ziet u duidelijk terug in deze prachtige vloer. De opvallende naden geven een prachtig plankeneffect en geven uw woonkamer een authentiek karakter hoewel ze toch een zachte uitstraling hebben. 

De voordelen van de Quick Step Imperio collectie

In de Quick Step Imperio collectie vinden we natuurlijk wat we gewend zijn van Quick Step: innovatie en uitstekende kwaliteit. Deze vloeren zijn prachtig afgewerkt maar ook nog eens erg praktisch. Ze zijn namelijk heel makkelijk zelf te leggen dankzij het Uniclic Multifit systeem. Nadat de planken geplaatst zijn, heeft u er geen werk meer aan en kunt u volop genieten. De vloeren zijn namelijk ook optimaal bestand tegen slijtage. Ze zijn namelijk voorzien van zeven lagen beschermende UV-geharde vernis.