• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Deluxe+ 06

Als je van het mooiste hout wil genieten, kies dan voor deze pure eiken. De focus ligt hier op een zuivere, strakke kwaliteit, zonder rustieke knopen, maar tegelijk blijft de natuurlijke look en feel van het echte hout wel bewaard.
Casa Vloeren

Deluxe+ 06

Par-ky is meerlaags parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Zo is Par-ky even gemakkelijk in installatie en onderhoud als een laminaatvloer. Toch is er een groot verschil: de toplaag van Par-ky is echt hout, geen imitatieprint zoals bij laminaat. Wat u ziet en voelt is natuurlijk hout. Er bestaan geen twee identieke bomen en daarom is elke plank uniek. Par-ky geeft een warme, exclusieve uitstraling aan uw huis, winkel of kantoor. Een Par-ky vloer staat garant voor het mooiste hout dat de natuur ons kan schenken en een hoogstaande afwerking. Nieuw in het gamma zijn de toplagen in 2 en 3,2mm en uitzonderlijk aantrekkelijke formaten.

Als je van het mooiste hout wil genieten, kies dan voor deze pure eiken. De focus ligt hier op een zuivere, strakke kwaliteit, zonder rustieke knopen, maar tegelijk blijft de natuurlijke look en feel van het echte hout wel bewaard. Hoe dunner de toplaag, hoe zuiverder het hout, en daarom is onze fineervloer met een 0,6 mm toplaag dan ook onze grootste troef.