• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Parky

Casa Vloeren

Parky

Par-ky is meerlaags parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Zo is Par-ky even gemakkelijk in installatie en onderhoud als een laminaatvloer. Toch is er een groot verschil: de toplaag van Par-ky is echt hout, geen imitatieprint zoals bij laminaat. Wat u ziet en voelt is natuurlijk hout. Er bestaan geen twee identieke bomen en daarom is elke plank uniek. Par-ky geeft een warme, exclusieve uitstraling aan uw huis, winkel of kantoor. Een Par-ky vloer staat garant voor het mooiste hout dat de natuur ons kan schenken en een hoogstaande afwerking. Nieuw in het gamma zijn de toplagen in 2 en 3,2mm en uitzonderlijk aantrekkelijke formaten.

De Swing 06
Ook al bestaan deze prachtige patroonvloeren al jaren, ze zijn hipper dan ooit. Laat je echter niet misleiden, deze trend is er eentje die blijft. Patronen zorgen voor een unieke touch in uw interieur en passen zowel in een authentieke woning zoals een herenhuis als in een hypermodern interieur. De Swing collectie is beschikbaar in verschillende kleuren en houtsoorten, waardoor u gegarandeerd een vloer vindt in harmonie met uw interieur.

Deluxe+ 06 
Als je van het mooiste hout wil genieten, kies dan voor deze pure eiken. De focus ligt hier op een zuivere, strakke kwaliteit, zonder rustieke knopen, maar tegelijk blijft de natuurlijke look en feel van het echte hout wel bewaard. Hoe dunner de toplaag, hoe zuiverder het hout, en daarom is onze fineervloer met een 0,6 mm toplaag dan ook onze grootste troef. Bekijk snel de serie Deluxe

Classic 20 
Deze klassieke plank met een toplaag in 2mm hout is beschikbaar in 5 populaire kleuren en past door zijn formaat en afwerking bij elke interieurstijl. De dikke toplaag van 2mm belichaamt de natuurlijke schoonheid van eikenhout. De select kwaliteit omvat een mooie mix van structuren en vertoont de typische natuurlijke kenmerken van echt hout. Bij de rustieke kwaliteit zorgen de knopen dat het natuurlijke houtkarakter nog markanter aanwezig is.

Classic 32 
De Classic 32 bundelt alle troeven van meerlaags parket in één stoere plank van maar liefst 14mm dik: een houten toplaag van 3.2mm met een zeer stabiele kern op basis van HDF en een eenvoudige, zwevende installatie dankzij het Uniclic®-systeem. Deze vloer is verkrijgbaar in 5 populaire kleuren en beschikbaar in een rustieke of select kwaliteit. De select kwaliteit omvat een mooie mix van structuren en vertoont de typische natuurlijke kenmerken van echt hout. Bij de rustieke kwaliteit zorgen de knopen dat het natuurlijke houtkarakter nog markanter aanwezig is.

Royal+ 20 
Royal+20 is een monumentale plank door zijn uitzonderlijk formaat. De toplaag van 2mm kan zowel in een select als rustieke kwaliteit bekomen worden. De select kwaliteit omvat een mooie mix van structuren en vertoont de typische natuurlijke kenmerken van echt hout. Bij de rustieke kwaliteit zorgen de knopen dat het natuurlijke houtkarakter nog markanter aanwezig is.

Bovendien is er een kurklaag van 2mm voorzien op de onderkant, die zorgt voor een stiller loopgeluid zoals bij een vol verlijmde massief houten vloer.

Pro 06 
Wil je alle voordelen van een degelijke houten vloer voor de prijs van laminaat, dan is onze PRO collectie een uitstekende keuze. De kortere en bredere planken bieden je het comfort en het authentieke uitzicht van echt hout, terwijl ze net zo makkelijk te plaatsen en te onderhouden zijn als laminaat. Fineerparket voor de prijs van kwaliteitslaminaat? Dat is PRO van Par-ky!

Lounge 06 
De uitgebreide LOUNGE collectie biedt je al het goede van een stevige vloer voor een democratische prijs. Het is de ideale keuze voor ruimtes met veel passage. Met zijn extra sterke HDF-plaat is hij het best bestand tegen wisselende temperaturen en luchtvochtigheid. Bovendien zijn alle Trendy Oaks en Character Woods beschikbaar in deze Lounge collectie.