• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De Vesting

Geen producten gevonden...
Casa Vloeren

De Vesting

Vesting ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige houtoppervlak behandelingsproducten als wassen, oliën, beitsen, lakken, outdoor- en onderhoudsproducten voor verschillende markten zoals de vloeren- en meubelindustrie en de restauratie- en decorbranche.

Sommige van de producten zijn decennia oud en erg traditioneel, zowel in samenstelling als toepassing. Maar Vesting ontwikkelt ook doorlopend nieuwe producten. In 2016 hadden we zelfs een wereldprimeur met de presentatie van een LED-drogende hardwas olie. Deze revolutionaire olie biedt enorme voordelen tijdens de verwerking, waaronder een energiebesparing van ruim 60%!

Ook worden Vesting-producten gebruikt op verschillende steenachtige ondergronden en zelfs op metaal. Flexibiliteit, advies, kleuren op maat en nieuwe technieken zijn speerpunten van het bedrijf. Vesting beschikt over haar laboratorium en eigen productie in Nederland (en vanaf maart 2015 ook in Amerika), waardoor snelle leveringen en scherpe prijzen gehanteerd kunnen worden.