• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Therdex vinyl

Therdex PVC Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden.

Basic Serie

Deze rustieke eikenhouten vloer is ontleend aan de XstraLong series met de specificaties van de Therdex Basic. Kleur en design zijn in perfecte balans en daarmee de basis voor elk interieur.

Toon meer

Regular Serie

Deze rustieke eikenhouten vloer is qua kleur en design perfect in balans en daarmee de basis voor ieder interieur.

Toon meer

Premium Serie

Rustig eiken met “gezonde noesten”. Warme kleuren in combinatie met het rustieke dessin geven de vloer een warme uitstraling.

Toon meer

Herringbone Regular Serie

Deze rustieke eikenhouten vloer is qua kleur en design perfect in balans en daarmee de basis voor ieder interieur in de visgraat variant.

Toon meer

Herringbone Premium Serie

Rustig eiken met “gezonde noesten”. Warme kleuren in combinatie met het rustieke dessin geven de vloer een warme uitstraling in de visgraat variant.

Toon meer

Rustique Serie

De naam vertelt het hele verhaal. De Therdex Rustique Series creëert een rustige en natuurlijke basis in elk interieur.

Toon meer

Stone Serie

Een prachtige betonlook tegel, net echt. Het grote formaat geeft een prachtig optisch effect. Beschikbaar in 6 kleuren.

Toon meer

Original Serie

Duidelijk zichtbaar dat de originele is ontwikkeld vanuit de parketwereld. Natuurlijke uitstraling in vier ontwerpen, vertaald naar 18 items. Originele planklengtes van 150 cm.

Toon meer

Herringbone Original Serie

Duidelijk zichtbaar dat de originele is ontwikkeld vanuit de parketwereld. Natuurlijke uitstraling in ontwerpen, vertaald naar 20 items in de visgraat variant.

Toon meer

Chevron Serie

Therdex introduceert een nieuw concept van “super-natural eiken vloeren”. Flexibiliteit en creativiteit vormen de kern van dit concept. Creeer en combineer met de drie verschillende varianten.

Toon meer

Design Serie

Met recht mag de Design Serie wel de meest bijzondere collectie van Therdex genoemd worden. Bijzondere vormen en structuren geven elke ruimte een zeer bijzonder karakter.

Toon meer

LooseLay Serie

Therdex introduceert de nieuwe Loose Lay. Zoals de naam al zegt (los leg) hoeft deze vloer niet verlijmd te worden. Ideaal voor het verleggen van grote oppervlaktes in een relatief kleine tijd.

Toon meer

XstraLong Serie

Stijl en klasse in overtreffende trap. De XtraLong serie is een extra lange plank met een afmeting van 183 bij 23 cm. Het design van deze serie zorgt ervoor dat de vloer een rustige basis blijft in het interieur.

Toon meer

Premium Rigid Click Serie

Rustig eiken met “gezonde noesten”. Warme kleuren in combinatie met het rustieke dessin geven de vloer een warme uitstraling met Rigid Click systeem.

Toon meer

Regular Rigid Click Serie

Deze rustieke eikenhouten vloer is qua kleur en design perfect in balans en daarmee de basis voor ieder interieur met een Rigid Click systeem.

Toon meer

Original/Rustique Rigid Click Serie

Duidelijk zichtbaar dat de originele is ontwikkeld vanuit de parketwereld. Natuurlijke uitstraling in ontwerpen, met Rigid Click systeem.

Toon meer

Stone Rigid Click Serie

Een prachtige betonlook tegel, net echt. Het grote formaat geeft een prachtig optisch effect. Beschikbaar in 6 kleuren met een Rigid Click systeem.

Toon meer

Herringbone Rigid Click Serie

Duidelijk zichtbaar dat de originele is ontwikkeld vanuit de parketwereld. Natuurlijke uitstraling in ontwerpen, vertaald naar 13 items in de visgraat variant met een Rigid Click systeem.

Toon meer
Casa Vloeren

Therdex vinyl

Therdex PVC Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Enkele voorbeelden van veelgebruikte toepassingen: Woonkamer, douche / badkamer*, retail, keuken, kantoor, gezondheidszorg, slaapkamer, onderwijs, showrooms, etc. Mocht u vragen of twijfel hebben over de toepasbaarheid in een bepaalde ruimte, neem dan contact op met de Therdex servicedienst. Bij gebruik in natte ruimtes gelden er afwijkende lijmvoorschriften.

PVC vloeren

Therdex is een merk van Cibo wat PVC vloeren aanbiedt. Het belangrijkste voor Therdex is dat ze milieuvriendelijk zijn. Over het algemeen is PVC altijd milieuvriendelijk. Therdex onderscheidt zich door de echtheid die ze in de producten krijgen. De houtnerven zitten echt in het PVC.

Een aantal voordelen van Therdex zijn:

 • Onderhoudsarm, u kunt mer een vochtige doek alle vlekken weg krijgen
 • Lange levensduur, plus u krijgt garantie
 • Toepasbaar in vochtige ruimtes, PVC is vochtbestendig
 • Dit is erg handig als u de vloer in een badkamer of keuken wilt leggen
 • Bio weekmakers Zeer natuurgetrouwe hout benadering
 • Het lijkt net echt.

Daarnaast is het ook mogelijk om vloerverwarming te combineren met een Therdex vloer. Dit zorgt ervoor dat u nooit koude voeten hoeft te hebben in uw eigen huis.

Breed toepasbaar

Therdex PVC Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Enkele voorbeelden van veelgebruikte toepassingen:

 • Woonkamer, douche / badkamer*
 • Retail
 • Keuken
 • Kantoor
 • Gezondheidszorg
 • Slaapkamer
 • Onderwijs
 • Showrooms

Mocht u vragen of twijfel hebben over de toepasbaarheid in een bepaalde ruimte, neem dan contact op met de Therdex servicedienst. Bij gebruik in natte ruimtes gelden er afwijkende lijmvoorschriften.

Onderhoudsarm

Gemak dient de mens. Niemand die dat ontkennen zal. De Therdex PVC vloeren zijn standaard voorzien van een harde, matte PU-laag. Schuren, lakken of oliën is verleden tijd. Stofzuigen en/of dweilen is voldoende. Makkelijker kan het toch niet!

Demping loopgeluiden

Dempen van loopgeluid staat synoniem aan wooncomfort. Hout en laminaat “klost” als je erover loopt. Een Therdex PVC vloer dempt het loopgeluid. Bij toepassing in een appartement is dit zelfs een vereiste. Een Therdex PVC vloer dempt loopgeluid met ca. 5 dB(A).

15 jaar garantie

Hoe bewijs je dat een Therdex PVC vloer een kwaliteitsvloer is? Door dit gewoon te garanderen! Op elke Therdex vloer krijgt u 15 jaar garantie*.
* Dit geldt voor alle series met uitzondering van de Therdex Basic. Hiervoor geldt een garantieperiode van 10 jaar.

Duurzaamheid

Therdex vindt het belangrijk dat ze milieuvriendelijk zijn. Er is immers maar 1 wereld waar we met zijn alle voor moeten zorgen. Zo wordt er met duurzaamheid naar de producten gekeken. De vloeren van Therdex hebben een lange levensduur dit maakt het duurzaam, maar duurzaamheid is natuurlijk ook het milieu. Therdex PVC vloeren is voorzien van bio-weekmakers en ftlaatvrij. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke vloer? Kijk dan een keer naar Therdex bij Cibo.

Verschillende stijlen en kleuren

Therdex vloeren kan je kiezen in verschillende soorten stijlen en kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een donkere hout look. Of juist een lichte visgraat patroon. Je kan van alles kiezen. Je vloer is namelijk dé sfeermaker in je huis, een heel belangrijk aspect van je interieur. Ben je benieuwd naar de verschillende stijlen en kleuren? Met Therdex vindt je de ideale vloer, bekijk alle series op de website.