• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vivafloors Clickversie Vinyl Vloeren

Vivafloors Clickversie vinyl vloeren. Je ziet en voelt hetzelfde als echt hout of tegel, maar dan met de voordelen van vinyl.
Casa Vloeren

Vivafloors Clickversie Vinyl Vloeren

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De vloer moet passen bij uw manier van leven en bij uw stijl van wonen. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw uiteindelijke keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Vloeren van Vivafloors maken voor u de keuze een stuk eenvoudiger. 

Vivafloors levert hoogwaardige Vinyl vloeren en Vinyl vloerbedekking en heeft haar collectie volledig afgestemd op de wensen van de klant. Vivafloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart. Wij zeggen niet voor niks dat een vivafloor “een vloer voor het leven is”.

De collectie van Vivafloors bestaat uit lijmversie en clickversie vloeren. Zoals de naam al zegt, worden de lijmversie vloeren verlijmd op de ondervloer en zijn clickversie vloeren voorzien van een handig clicksysteem waardoor ze los liggen van de ondervloer.