• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

COREtec® Pro Plus Long Planks

De Pro Plus Long Planks vinyl vloeren van COREtec® zijn een klasse apart. Deze vloeren hebben een zeer stil loopgeluid, wat in iedere omgeving natuurlijk ideaal is. Speciaal voor veeleisende en druk belopen ruimtes in winkels en kantoren.
Casa Vloeren

COREtec® Pro Plus Long Planks

De Pro Plus Vinyl vloeren van COREtec® zijn een klasse apart. Deze vloeren hebben een zeer stil loopgeluid, wat in iedere omgeving natuurlijk ideaal is. Zoals u gewend bent van een COREtec® vloer, zijn deze makkelijk te plaatsen. Deze vloeren kunnen ook bijna overal geplaatst worden doordat ze geen last hebben van schommelingen in de luchtvochtigheid of temperatuur. Daarnaast zijn deze Pro Plus  vloeren 100% waterproof! Door de onderlaag van kurk heeft u waarschijnlijk ook geen ondervloer nodig. In één keer klaar dus!

Pro Plus: een van de vele Vinyl vloeren van COREtec®

COREtec® ontwikkelt de meest duurzame vloeren. Elke soort heeft zo zijn eigen voordelen, zo ook de Essentials collectie. Wat alle collecties gemeen hebben, is dat ze extreem stabiel zijn en geschikt zijn voor vrijwel iedere ondergrond. Heeft u huisdieren? Dan is deze vloer ook ideaal. Ze hebben namelijk een hoge krasweerstand, dus nageltjes maken geen kans. De vloeren worden natuurlijk gemaakt van PVC, maar ook van gerecycled hout, gebrande kalk en bamboe. Daarnaast heeft iedere COREtec® plank een eigen onderlaag van kurk, waardoor de vloer ook toegepast kan worden met vloerverwarming en waardoor het in veel gevallen niet nodig is om de ondergrond eerst te egaliseren.