• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Berry Alloc Hydro+ Ocean+ 12 V4 Laminaat vloeren

Berry Alloc Hydro+ Ocean+ 12 V4 is een laminaat vloer van 12 mm dik, met een plankformaat van 190 mm x 1288 mm. Perfect voor residentieel en commercieel gebruik, met een slijtvastheid van klasse 23/33.
Casa Vloeren

Berry Alloc Hydro+ Ocean+ 12 V4 Laminaat vloeren

Berry Alloc Hydro+ Ocean+ 12 V4 laminaatvloeren zijn een hoogwaardige vloeroplossing die uitstekend geschikt is voor gebruik in zowel residentiële als commerciële ruimtes. De vloer is gemaakt van duurzaam laminaatmateriaal en heeft een dikte van 12 mm, waardoor het bestand is tegen slijtage en een lange levensduur heeft.

De Hydro+ Ocean+ 12 V4 vloer heeft een hoge weerstand tegen vocht en is waterbestendig, waardoor het ideaal is voor gebruik in ruimtes waar vochtigheid en vochtigheid kunnen voorkomen, zoals badkamers en keukens. Het laminaat is voorzien van een geavanceerd Hydro+ -oppervlak, dat een extra laag bescherming biedt tegen water en vocht.

Een ander voordeel van de Hydro+ Ocean+ 12 V4 laminaatvloer is het V4-groefsysteem, wat betekent dat er vier groeven langs de randen van elke plank zijn. Dit creëert een realistischer uiterlijk, omdat het lijkt alsof de planken individuele planken zijn in plaats van een enkel oppervlak.

De vloer is beschikbaar in een verscheidenheid aan kleuren en stijlen, waardoor het gemakkelijk is om een ​​vloer te vinden die past bij de esthetiek van de ruimte waarin deze wordt geïnstalleerd. Bovendien is het installatieproces van de Hydro+ Ocean+ 12 V4 vloer eenvoudig en kan het worden geïnstalleerd met behulp van een zwevend systeem, wat betekent dat er geen lijm of nagels nodig zijn.

In het algemeen is de Berry Alloc Hydro+ Ocean+ 12 V4 laminaatvloer een duurzame, waterbestendige en esthetisch aantrekkelijke vloeroplossing die geschikt is voor gebruik in verschillende soorten ruimtes.