• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Arbiton Vinyl Vloeren

Arbiton vinyl vloer – mooi, praktisch en met een minerale drager.

Amaron Superiore Click

Onze nieuwste collectie HD Mineral Kernvloeren hebben de langste planken in de wereld, ze meten maar liefst 2,18 meter lang. Deze extra lange planken maken een ongelooflijk naadloze en verfijnde look, perfect voor grote ruimtes en moderne interieurs.

Toon meer

Amaron Wood Click

Amaron WOOD betekent expressieve ontwerpen die karakter in het interieur zullen creëren. De click vloeren in deze collectie hebben de hoogste gebruiksklasse, gemaakt voor de meest veeleisende klanten.

Toon meer

Amaron Wood Lijm

Amaron WOOD betekent expressieve ontwerpen die karakter in het interieur zullen creëren. De lijm vloeren in deze collectie hebben de hoogste gebruiksklasse, gemaakt voor de meest veeleisende klanten.

Toon meer

Amaron Wood Visgraat Click

De mode passeert, om later maar weer terug te keren. Trends komen en gaan, maar weinigen houden het lang vol. Onze Amaron Visgraat vinyl klikvloer is ontworpen om tot de laatste groep te behoren.

Toon meer

Amaron Wood Visgraat Lijm

De mode passeert, om later maar weer terug te keren. Trends komen en gaan, maar weinigen houden het lang vol. Onze Amaron Visgraat vinyl lijmvloer is ontworpen om tot de laatste groep te behoren.

Toon meer

Woodric Lijm

Woodric EIR heeft prachtige 12 ontwerpen die verrijkt zijn met diepe reliëf om te lijken op natuurlijke houten plank in de meest eerlijke manier.

Toon meer

Woodric Acoustic Click

Met 0,5 mm slijtlaag en extra beschermende antiscratch laag kunt u er zeker van zijn dat Woodric de beste kwaliteit heeft.

Toon meer
Casa Vloeren

Arbiton Vinyl Vloeren

Vanaf de ontwikkeling van de collecties vinyl stroken, hebben we ernaar gestreefd deze zo mooi als hout en tegelijkertijd ook zo praktisch als keramische tegels te maken. Aan de basis van dit product ligt een in ons eigen laboratorium ontwikkelde minerale kern ( HD MINERAL CORE ), een mengsel van natuurlijke mineralen met moderne polymeren. We hebben daarnaast ook voor een aantal andere eigenschappen gezorgd waardoor wij er van overtuigd zijn dat u voor een Arbiton®-vloer zult kiezen en, er nog jaren van zult genieten.