• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BerryAlloc Non-Hydro+ Chateau Laminaat Vloeren

Zoals de naam al doet vermoeden, is BerryAlloc Chateau een majestueuze laminaat vloeren collectie. Met dit visgraatpatroon, dat uniek is in de laminaatwereld, voel je je de koning te rijk. De Chateau-collectie kan eenvoudig geplaatst worden.
Casa Vloeren

BerryAlloc Non-Hydro+ Chateau Laminaat Vloeren

Kies klassiek. Of lekker eigenzinnig.
Hou je van de elegante look van visgraatparket? Die boots je perfect na met de korte, smalle planken (504 x 84 x 8 mm) en natuurlijke houtdecors uit onze Chateau-collectie.

Schoonheid. Zonder zorgen. Dat wil jij toch ook?

Onze Chateaucollectie tilt jouw huis een niveau hoger, met alles wat je ooit wenste van een vloer: denk aan levensechte houtdecors, al dan niet in visgraatmotief, die ook nog eens extreem krasbestendig zijn en makkelijk in reiniging en onderhoud.

Tijdloze elegantie.

Zoek de vloer die bij jou past. en kies uit ons ruim aanbod van 15 uitgebalanceerde decors. Elegant én gedurfd, klassiek én eigentijds, Chateau blijft een unieke blikvanger. Met deze majestueuze vloer aan je voeten, beleef je gegarandeerd royale momenten in je eigen stijlvolle paleis.

Bent u overtuigd van de kwaliteit en de natuurgetrouwe uitstraling van het BerryAlloc Chateau laminaat?

Het is logisch als u de verschillende vloeren eerst wilt zien en misschien heeft u ook nog wat advies nodig. Daarom kunt u natuurlijk ook terecht in onze showroom in Breda om BerryAlloc laminaat te kopen!