• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

TFD Floortile Heritage

Een warme uitstraling is kenmerkend voor deze collectie. De Heritage collectie ademt een vol en rijk karakter door de diverse kleurschakeringen. Deze Vinyl vloer geeft een geschiedenis mee aan je interieur.
Casa Vloeren

TFD Floortile Heritage

Een warme uitstraling is kenmerkend voor deze collectie. De Heritage collectie ademt een vol en rijk karakter door de diverse kleurschakeringen. Deze Vinyl vloer geeft een geschiedenis mee aan je interieur. Als karakteristiek element sluit de Heritage collectie goed aan bij een woonstijl met stoere en vintage accenten waar onverwachte combinaties de boventoon voeren. Deze vloer past bij de woontrend om materialen zoals grove stoffen, geschuurd leder, onafgewerkt hout en verschillende soorten natuursteen naar hartenlust te combineren.

Bijzonder aan deze collectie is dat de planken van de Heritage leverbaar zijn in drie verschillende breedtes. Deze kunnen gecombineerd worden waarmee een dynamisch effect in de ruimte gecreëerd wordt. Uiteraard kan er ook voor enkel één van de breedtematen gekozen worden wat dan meer rust brengt in een interieur.