• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

TFD FLoortile

Alle designs van de vloeren van TFD zijn geïnspireerd door elementen uit de natuur. En dat is ook zichtbaar in de structuur van de oppervlakte van de planken; de embossing. Daardoor heeft de gehele collectie een natuurgetrouwe uitstraling. Daarnaast heeft duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu bij TFD Floortile de hoogste prioriteit. We houden tijdens het gehele productieproces oog voor de natuurlijke (leef)omgeving. Dit doen we bij TFD door keuzes te maken die het belang van milieu en volksgezondheid vooropstellen.

Planken 0,55mm

In deze TFD Floortile Planken 0,55mm serie vind je de vloeren: Style Pro, - Easy, - Style 2,5 mm, - Ossis en de Hungarian Point

Toon meer

XL Planken 0,55 mm

In deze TFD Floortile XL Planken 0,55 mm serie vind je de vloeren: Futura, - Firm, - Experience, - Heritage, - Style 2.5mm en de Style Pro +

Toon meer

Stone 0,55mm

In deze TFD Floortile Stone 0,55mm serie vind je de vloeren: Pro Sharon, - Style Stone en de Artep

Toon meer

XL Stone 0,55 mm

In deze TFD Floortile XL Stone 0,55 mm serie vind je de vloeren: Creative Stone, - Marble Stone en de Concrete

Toon meer

Planken 0,70 mm

In deze TFD Floortile Planken 0,70 mm serie vind je de vloeren: Register, - 1.5 Register, - Ossis en de Style 3MM

Toon meer

Just Click 0,30 mm

In deze TFD Floortile Ossis Just Click 0,30 mm serie vind je de vloeren: Rigid Core

Toon meer

Just Click 0,55 mm

In deze TFD Floortile Just Click 0,55 mm serie vind je de vloeren: Heritage Rigid, - Elements, - Steady, - Living en de Ossos Rigid

Toon meer

Magnetisch

In deze TFD Floortile Magnetisch serie vind je de vloeren: Innovate Register en de Innovate Stone

Toon meer

Touch Leather

In deze TFD Floortile Touch Leather serie vind je de vloeren: Leather

Toon meer
Casa Vloeren

TFD FLoortile

Het aanbod Vinyl vloeren van TFD is heel gevarieerd: van rustige designs, zoals de Easy en de Futura, naar vloeren met een meer robuuste look en feel, de Firm en de Experience. De Ossis is een prachtige visgraat vloer collectie met smallere en bredere planken en ook met de Hungarian Point kunnen patronen gelegd worden. Ook zijn er vloeren met een bijzondere uitstraling waarmee je je interieur een onderscheidend karakter kan geven. De extra grote tegels van onze Creative Stone collectie met een geoxideerd koper-look of de gewoven Vinyl vloer van onze Woven L+ collectie, waarvan de optiek steeds weer anders is afhankelijk van de kijkrichting, bieden veel creatieve mogelijkheden. De karakteristieke Heritage collectie is leverbaar in drie verschillende breedtes. Deze kunnen gecombineerd worden waarmee een dynamisch effect in de ruimte gecreëerd wordt. Uiteraard kan er ook voor enkel één van de breedtematen gekozen worden wat dan meer rust brengt in een interieur. De Vinyl vloeren van TFD zijn verkrijgbaar in verlijmbare, Rigid Just Click of magnetische variant.

Rigid Just Click

Rigid Just Click vloeren zijn een relatief nieuw vloerproduct. Het zijn Stone/ Polymeer/Composite vloerdelen met een toplaag van Vinyl, voorzien van een kliksysteem. De vloeren zijn zwevend en hoeven dus niet verlijmd te worden zoals de verlijmbare / dryback Vinyl stroken.

Vaak hoeft er ook niet geëgaliseerd te worden en kunnen ze in veel gevallen over een bestaande harde vloer geplaatst worden. Mits de ondervloer niet teveel hoogte verschillen vertoond (meer dan 3mm). Zo kan de vloer relatief snel en makkelijk geïnstalleerd worden.

Een ander groot voordeel van deze Rigid Just Click vloeren is dat je ze gemakkelijk los kan maken en mee kan nemen, in het geval van een verhuizing bijvoorbeeld.

De sterke Rigid Just Click Vinyl vloer is toepasbaar in zowel de particuliere als de projectmarkt. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van Vinyl en het eenvoudige legproces van een clickvloer.

Rigid Just Click is 5 mm dik met een slijtlaag van 0,55 mm. (in meerdere kwaliteiten verkrijgbaar, ook in 5mm x 0.3.) De designs hebben mede door de embossing een natuurgetrouwe uitstraling. De Rigid Just Click collectie is dus ook erg sterk en stabiel!

Natuurlijk TFD

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit.TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige Vinyl vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen. Bij het produceren van onze producten zien we dat o.a. terug bij de keuze voor zuivere grondstoffen (o.a. Ftalaat vrij). Daarnaast komt de zorg voor onze medemens duidelijk naar voren in werkomstandigheden van alle betrokkenen. Op die manier willen we onze bijdrage leveren aan de maatschappij op korte en lange termijn.

 TFD vloeren zijn een bewuste keuze

 • Eenvoudig onderhoud
 • 100 % recyclebaar
 • Ftalaatvrije weekmaker
 • Vocht- en vuilbestendig
 • Geluidsreductie
 • Anti-allergie
 • Slijtvast
 • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling

TFD Toepasbaarheid

De Vinyl vloeren van TFD Floortile zijn door de hoge kwaliteitseisen die wij aan onze vloeren stellen voor een breed scala aan toepassingen geschikt. Een Vinyl vloer is onderhoudsvriendelijk, slijtvast en vocht en vuilbestendig. Al deze voordelen zorgen voor een goede toepasbaarheid in zowel de projectmarkt als de particuliere markt. Zo biedt TFD vloeroplossingen voor de volgende sectoren:

 • Gezondheidszorg
 • Toerisme, recreatie en horeca
 • Kantoren
 • Detailhandel
 • Onderwijs
 • Sport en Wellness