• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Montinique Vinyl

Montinique Vinyl vloeren zijn bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Door de natuurlijke matte toplaag heeft Montinique de meest matte Vinyl.

Beton Design

De prachtige Montinique Beton Design lijm vloeren zien eruit als echte betonnen of tegel vloeren maar dan met het comfort en de gemakken van een vinyl vloer. Vinyl vloeren voelen namelijk een stuk warmer aan dan tegels of betonnen afwerkvloeren.

Toon meer

Beton Design Click

De prachtige Montinique Beton Design Click vloeren zien eruit als echte betonnen of tegel vloeren maar dan met het comfort en de gemakken van een Vinyl vloer. Vinyl vloeren voelen namelijk een stuk warmer aan dan tegels of betonnen afwerkvloeren.

Toon meer

Charente XL

Met een Montinique Charente XL Vinyl lijm vloeren zijn een lust voor het oog dankzij de zeer natuurgetrouwe afwerking. Daarnaast zijn de vloeren ook nog eens uiterst mat zodat ze nergens zullen misstaan.

Toon meer

Charente XL Click

Met een Montinique Charente XL Vinyl click vloeren zijn een lust voor het oog dankzij de zeer natuurgetrouwe afwerking. Daarnaast zijn de vloeren ook nog eens uiterst mat zodat ze nergens zullen misstaan.

Toon meer

Charente Visgraat

Met een Montinique Charente XL Vinyl visgraat lijm vloeren zijn een lust voor het oog dankzij de zeer natuurgetrouwe afwerking. Daarnaast zijn de vloeren ook nog eens uiterst mat zodat ze nergens zullen misstaan.

Toon meer

Visgraat XL

De schitterende Montinique Vinyl Visgraat XL is een verlijmde vinyl vloer van uitstekende kwaliteit. De toplaag van de Vinyl vloeren van Montinique zijn extra mat en ijzersterk dankzij de goede en natuurlijke PU beschermlaag.

Toon meer

Progress XL

De Montinique Progress XL is een mooie Vinyl vloer voorzien van een register embossing en een 4 zijdige micro vellingkant. Hierdoor krijgt de vloer een natuurlijke uitstraling, waardoor deze vloer bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheide

Toon meer

Progress Visgraat XL

Deze Montinique Progress Visgraat XL Vinyl vloer heeft een Register Embossing laag wat ervoor zorgt dat de structuur in de vloer niet alleen zichtbaar is, maar ook voelbaar. Tevens heeft deze vloer een natuurlijke matte uitstaling.

Toon meer

Largo XL

Montinique Largo XL - binnenkort beschikbaar!

Toon meer

Hongaarse Punt

Een Hongaarse Punt Vinyl vloer geeft extra cachet aan de woonruimte. De uitstraling is die van een klassieke houten parketvloer.

Toon meer
Casa Vloeren

Montinique Vinyl

Montinique Vinyl vloeren zijn bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Door de natuurlijke matte toplaag heeft Montinique de meest matte Vinyl. Een collectie met 18 kleuren die afgestemd zijn op de Trend van vandaag, 4 kleuren uit de trend collectie zijn ook nog eens leverbaar als visgraatvloer, hierdoor is de vloer prachtig te combineren met de breedte plank als band en bies. Montinique Vinyl is ftalaatvrij en is voorzien van een Greenlabel, dit is een belangrijk punt voor Montinique en vooral voor het milieu. Alle kleuren zijn voorzien van een natuurgetrouwe Register Embossing en voorzien van een 4 zijdige micro vellingkant.

Natuurgetrouwe Register embossing,-  Greenlabel (ftalaatvrij), - Onderhoudsarm Emissie arm A+, - Toepasbaar in vochtige ruimte, - Geschikt voor vloerverwarming, - Demping loopgeluid ca 5 dB, - Brede en lange plank, - Harde, matte PU-beschermingslaag, - maar liefst 20 jaar garantie.